A cucerit internetul datorită șuviței de păr alb cu care s-a născut

A cucerit internetul datorită șuviței de păr alb cu care s-a născut

În urmă cu aproape doi ani, în California de Sud, a venit pe lume o fetiță foarte interesantă, și asta deoarece culoarea părului ei stârnește admirația celor din jur. Încă de la naștere podoaba capilară de culoare neagră a micuței este despărțită de o dungă de păr de culoare albă. Această caracteristică fizică a moștenit-o de la mama sa, care la rândul ei a moștenit-o și ea, tot de la mamă. Cum este posibil oare așa ceva?

Copila suferă de poliosis, o afecțiune caracterizată de lipsa sau prezența în cantități reduse a melaninei în foliculul de păr. Pentru că nu există suficient pigment în corpul ei, părul micuței e alb și are și porțiuni de piele mai decolorate.

„Nu pot spune de când în familia noastră a început să apară această marcă unică. În familia mea, bunica a fost un copil adoptiv și nu și-a văzut niciodată părinții adevărați. Sora mea a avut o culoare monocromatică a părului, iar eu nici nu bănuiam că fiica mea, Millian, se va naște cu această etichetă albă. Atunci când mi-am văzut pentru prima dată fiica, pur și simplu, radiam de fericire, pentru că pe acel căpșor micuț era desenată această pată albă de păr”, afirmă mama fetiței.

 

1. Fetița s-a născut cu o etichetă unică pe păr, exact ca la mama sa.

2. Această pată albă apare din cauza depigmentării părului și a unei porțiuni a pielii.

 

3. Asemenea pată de culoare albă în păr are bunica și străbunica fetiței. Cu toate aceste, nu fiecare femeie din această familie a fost marcată cu această etichetă.

 

4. „Îmi place enorm această pată de păr, asta îmi oferă originalitate și unicitate. Fiica mea va avea același succes”, afirmă mama fetiței.

5. „Îmi doresc ca fiica mea să știe că ea este frumoasă și specială și niciodată să nu acorde atenție comentariilor negative despre aspectul ei”, a mai adăugat femeia.

Foto: zaplets.net

Adaugă comentariu