A primit 8.000 de felicitări din toate colțurile lumii. Află care e motivul emoționant din spatele poveștii

A primit 8.000 de felicitări din toate colțurile lumii. Află care e motivul emoționant din spatele poveștii

Un băiat care suferă de autism a fost copleșit de cadouri, după ce mama lui i-a făcut povestea publică pe Internet. Karen Jones (49 de ani) și-a dorit ca fiul ei, Ollie, să fie fericit la cea de-a 15-a aniversare a sa, așa că a făcut un apel către prietenii săi virtuali, potrivit thesun.co.uk.

În una din zile, Ollie i-a arătat două felicitări mamei sale menționând că nimeni nu îl felicită de ziua lui, așa că Karen le-a cerut prietenilor de pe facebook să îi transmită fiului său felicitări cu ocazia zilei sale de naștere.

La scurt timp după postarea de pe facebook, casa lui Karen a fost inundată de mesaje de felicitare, mai exact 8.000 de felicitări pentru Ollie.

Femeia a fost copleșită de gestul oamenilor pe care nici măcar nu îi cunoștea: „Mi-a venit să plâng. Se chinuie să-și facă prieteni și poate fi foarte dificili. Dădeam petreceri când era mic, dar cu cât a înaintat în vârstă, cu atât a început să aibă mai puțini prieteni și invitații nu au mai venit. Zilele astea, sunt doar eu, Ollie, și cățelul nostru, Poppy. Este foarte greu. Are câțiva prieteni la școală și asta e tot”, a mai relatat femeia.

Foto: thesun.co.uk

Adaugă comentariu