Ajutoare pentru familia gemenilor ce au rămas fără mamă după ce s-au născut

Ajutoare pentru familia gemenilor ce au rămas fără mamă după ce s-au născut

Mai țineți minte cazul femeii de 25 de ani din raionul Ungheni care a decedat după ce a născut gemeni perfect sănătoși? Un grup de tineri activi pe Instagram și-au unit eforturile și au mers la rudele femeii, care acum au grijă de cei 3 copii ai ei, și au încercat să le aducă un pic de sărbătoare ca să diminueze din durerea pierderii persoanei dragi.

Bloggerița și mămica Valeria Făinescu, împreună cu soțul ei Victor, și fetița lor de doar jumătate de an, Doina Danielean, Cristian Cebotari și alții, au luat un brăduț împodobit, fructe, jucării, dar și mai multe cutii de lapte praf și produse de îngrijire pentru bebeluși, și au mers în satul Măcărești, Ungheni, unde s-au întâlnit cu bunica gemenilor, mama femeii decedate.

Întâlnirea a fost foarte emoționantă. Femeia nu-și putea reține lacrimile amintindu-și de fiica pe care a pierdut-o o lună în urmă, iar bucuria nașterii gemenilor s-a transformat într-o adevărată tragedie după ce mama lor nu a putut fi salvată.

Oaspeții, pe lângă faptul că au adus daruri, i-au îndemnat pe cei ai casei să încerce să facă un pic de sărbătoare, oricât de greu ar fi, deoarece copiii trebuie să aibă parte de amintiri frumoase din copilăria lor, ca să crească împliniți, mai ales că ei acum nu înțeleg tragedia care a avut loc.

Totodată, toți cei care au urmărti filmulețul vizitei au fost îndemnați să ajute familia aceasta, căci numai pe lapte praf se cheltuiesc foarte mulți bani – o cutie costând peste 100 de lei și ajunge pentru 3 zile maximum. Tatăl copiilor are un cont bancar și dacă vă doriți și puteți, puteți să transferați oricât vă permiteți ca să le ușurați un pic din greutate:

 

Întregul filmuleț îl puteți vedea pe contul de Instagram al Valeriei Făinescu.

Adaugă comentariu