Are doar 3 ani şi îngrijeşte de mama sa

Are doar 3 ani şi îngrijeşte de mama sa

O fetiţă de numai 3 anişori, pe nume Niu, din provincia Henan, China, a impresionat o lume întreagă după ce timp de o lună aceasta a stat la căpătâiul mamei sale, care este imobilizată la pat.

În loc să se joace afară cu cei de vârsta sa, fetiţa stă zi şi noapte alături de mama ei şi are grijă de ea, după ce aceasta a suferit un grav accident rutier, în care au pierit şi bunicii fetiţei.

Deşi are doar 3 ani, fetiţa o hrăneşte pe mama ei, o spală, îi pune plosca şi are grijă ca aceasta să nu ducă lipsă de nimic. “Nu mă pot ridica din pat, nici măcar nu pot să mă mişc. Fiica mea mă ajută enorm, ea face totul”, a declarat printre lacrimi mama, potrivit libertatea.ro.

“Alţi copii de vârsta ei nu sunt capabili de aşa ceva”, a comentat şi o asistentă medicală. Mama fetiţei, care e divorţată, nu îşi permite să plătească operaţiile de care are nevoie pentru a se recupera, însă după ce povestea lui Niu a devenit virală, mai mulţi oameni, impresionaţi de drama prin care trece, au făcut donaţii pentru a le ajuta pe cele două, iar până în prezent s-au strâns 126.000 de dolari.

Foto: dailymail.co.uk

Adaugă comentariu