Ce a făcut pentru ca fiul său să îşi facă temele

Ce a făcut pentru ca fiul său să îşi facă temele

Cât de ingenioasă poate fi o mamă!

„Dragul meu fiu,

Dacă citeşti această scrisoare înseamnă că s-a stins internetul. Nu încerca să suni pe cineva să te ajute sau să te bagi în setările browserului nostru.

Trebuie să faci asta:

Mergi la farmacia de lângă casă şi cumpără medicamente pentru bunicul tău – receta o găseşti în antreu, pe noptiera de lângă oglindă. Pe lângă asta intră şi în magazin şi cumpără două pachete de lapte de 1,5 procente, o franzelă feliată şi o cutie de ceai. În ghereta cu legume care e alături de staţie, cumpără două kilograme de cartofi şi jumătate de ceapă şi o varză. Păstrează toate bonurile.

Mi-am uitat telefonul acasă, aşa că sună-l pe tata şi spune-i că pozele azi nu vor fi încă gata. Transmite-i că îl rog să treacă pe la curăţătorie să ia hainele. Înainte ca să îl suni, porneşte programa care are iconiţa unui telefon, se află chiar pe desktop, şi înregistrează răspunsurile lui taică-tu.

Fă-ţi temele – chiar dacă ai de rezolvat doar câteva exerciţii la matematică, nu înseamnă că trebuie să le amâni până seara târziu. Paginile din carte – 116,121 şi 118. Nu copia răspunsurile de la sfârşitul cărţii!

După ce îţi termini temele fă curat la tine în cameră. Când vei aranja toate lucrurile la locul loc, numără câte piese de constructor ai în dulăpior, apoi câte cd-uri, câte jucării pe poliţă şi câte maşini în cutie. Abia după ce ai făcut tot ce am enumerat mai sus poţi să deschizi browserul şi să scrii http:// apoi cifrele obţinute de la numărarea jucăriilor, care trebuiesc separate prin puncte. Ţi se va deschide un tabel de administrare al internetului. În spaţiul destinat parolei introdu răspunsurile pe care le-ai obţinut la rezolvarea exerciţiilor. În coloana din stânga vei găsi IP-ul nostru, iar acolo unde va scrie (metoa de plată – card) introdu ultimele două cifre din bonurile de la magazine: primul de la market, apoi de la farmacie şi de la legume şi la sfârşit adaugă zerouri şi apasă “OK”. După asta poţi să stai pe internet în continuare. Dacă va suna un nene rău şi îţi va spune că e administrator şi te va certa, pune-i să asculte înregistrarea pe care i-ai făcut-o tatălui tău. Sper că vei reuşi. Spre seară mă voi întoarce şi îţi voi spune cum am spart împreună cu prietenii serverul celor de la Microsoft dar şi serverul unor terorişti arabi.

Cu drag, mama ta!”

Sursa: neverojatno-no-fact.ru

Foto: mobilegeeks.com

Adaugă comentariu