Emoționant! O fetiță a crezut că mireasa este prinţesa din cartea ei preferată

Emoționant! O fetiță a crezut că mireasa este prinţesa din cartea ei preferată

Încă de mici fetițele se visează prințese sau cred că miresele sunt personajele din cărțile lor cu povești. Un exemplu în acest sens, este și cazul unei fetițe din America. În timp ce se plimba cu mama sa prin oraș, micuța s-a întâlnit întâmplător cu o pereche de miri. Micuța fără a sta prea mult pe gânduri s-a gândit că mireasa este prințesa din cartea sa preferată.

Despre această întâmplare deosebit de frumoasă a povestit Scott Robertson, soțul miresei care a fost confundată cu o prințesă. Acesta povestește că imediat ce a zărit mireasa, micuța a scos din geantă cartea sa preferată și a început să privească țintit, când la personajul din carte, când la mireasă. Fetița era fascinată de frumusețea miresei și nu-și putea lua ochii de la ea, crezând că mireasa cu adevărat era prințesa din carte.

Acest eveniment deosebit de emoționant a reușit să fie surprins datorită fotografului care era angajat să fotografieze mirii în ziua nunții lor. În momentul când deja trebuiau să se despartă de micuță, mireasa a scos o floare din buchetul ei și i-a dăruit-o fetiței. În replică mama micuței i-a spus mirelui că soția lui va rămâne mereu în mintea fetiței prințesa din Ballard (personajul din carte). 

Întreg momentul poate fi admirat prin intermediul fotografiilor de mai jos!

Foto: boredpanda.com

Adaugă comentariu