(FOTO) Vezi cum arată viața unei mame cu doi copii! Te vei regăsi și tu în aceste imagini

(FOTO) Vezi cum arată viața unei mame cu doi copii! Te vei regăsi și tu în aceste imagini

Maria Gorbunova, pe lângă faptul că e o artistă rusă, maestru în desene animate, e și mamă a doi copii. Instagramul ei este compus nu doar din proiecte comerciale, dar, de asemenea, arată viața ei de zi cu zi. Ilustrațiile sale sunt pe cât de amuzante, pe atât și de sincere. Astfel, nu avem nici o îndoială că părinții din toată lumea, uitându-se la aceste imagini se vor gândi: „Da, este vorba despre mine”.

1. „Te uiți la pozele mele și probabil crezi că copiii mei strigă în mod constant? Deci, nu ți se pare ... Bineînțeles, mama, este responsabilă și de tura de noapte. La urma urmei, dacă nu își va împlini somnul a doua zi, în weekend, poate după vreo 10 ani. Da, fetelor?”

2. „La masa de astăzi vor fi servite broccoli, paste și compot din fructe de pădure congelate. Sub masă, aceleași feluri de mâncare sunt servite în porții reduse. ”

3. „Am epuizat o cantitate nebună din energia copiilor mei înainte de somn cu un înot de 40 de minute. Ce bine!”

4. „În fiecare zi o fac și pe detectivul, investighez atâtea cazuri în care există întotdeauna trei suspecți.”

5.  „Indiferent ce fel de cărți despre educație am citit, indiferent de tehnicile care sunt puse în practică, rezultatul este întotdeauna același: lacrimi, isterii și strigăte puternice în momentul în care mergem pe lângă magazin.”

6. „O întrebare pentru mame. Câte minute puteți petrece în siguranță în spatele ușilor închise? (Recordul meu este 3.) ”

7. „Și l-am rugat să-i îmbrace normal...”

8. „5 minute de tăcere sau când am uitat să închid ușa la toaletă.”

9. „Prietenii noștri ne spun că micuții lor au dormit liniștit întregul zbor, numai ai noștri nu prea au avut chef...”

10. „Acum, după doi copii, pot spune cu certitudine că copilului absolut nu-i pasă ce poartă, cel mai important este să fie uscat.”

11. „Aici tot tura mea este...”

12. „În general, am în capul meu multe imagini de viață, care pot fi transferate pe hârtie. Dar la ce bun, mă completează copiii!”

13. Așa arată artista în viața reală!

Sursa: adme.ru

 

Adaugă comentariu