(FOTO/VIDEO) O tânără din Moldova își dorea haine frumoase pentru gravide și a conceput o afacere gingașă

(FOTO/VIDEO) O tânără din Moldova își dorea haine frumoase pentru gravide și a conceput o afacere gingașă

Natalia Arnaut este o graviduță foarte creativă, activă și cu spirit antreprenorial foarte bine dezvoltat. Un an în urmă, după ce s-a căsătorit și s-a gândit că în curând posibil va avea nevoie de o garderobă potrivită burticii în creștere a început să caute ce haine își poate cumpăra o gravidă din Moldova. Și atunci a observat că alegerea este cam mică, iar prețurile prea mari. Aceasta a motivat-o să conceapă o mică afacere care are grijă de viitoarele mămici.

Așa a apărut Silhouette – un magazin de haine pentru gravide, care propune piese de calitate înaltă și la prețuri rezonabile. Natalia ne-a povestit că hainele sunt alese cu grijă de la partenerii de peste hotare și importate în țară. Însă are planuri mărețe legate de mica sa afacere.

Astfel, Silhouette pune  la dispoziție un asortiment  stilat de  vestimentație - de gală, clasic, casual sau sport, perfect pentru  perioada  sarcinii, dar și pentru alăptare. Aici găsiți totul – de la lenjerie și colanți, până la paltoane și scurte.

Am rugat-o pe Natalia să ne ofere un top al hainelor de care poate avea nevoie o graviduță sau o proaspătă mămică în sezonul de toamnă și ea ne-a oferit câteva exemple pe care vă propunem să le vedeți și voi:

Cămașă bordo cu carouri, imprimeu care și în acest sezon este în vogă, din bumbac și lână, este o alegere perfectă pentru o ținută casual, fiind și comodă pentru alăptarea puilor.

 

Blugii straigh revin în trend, din 98% bumbac și 2% elastan, ei oferă un confort maxim pentru graviduță, fiind și un model universal după croială, și anume - după naștere se poate tăia bata din bumbac și de purtat ca blugi obișnuiți.

 

Pantalonii clasici cuceresc prin croiala actuală. Se mulează frumos pe corp, conferind o ținută ideală pentru oficiu. Sunt confecționați din bumbac și elastan, potriviți perfect pentru anotimpul rece.

 

Aici avem o ținută casual, pantalonii kulot în carouri texturate, fiind la mare căutare de graviduțele  fashioniste, bluza albă și un cardigan free size.

 

Aici avem modelul de rochiță cel mai mult solicitat în acest sezon, foarte fină la atingere, din bumbac și lână, cu buzunare și cordon, este alegerea potrivită pentru această perioadă atât pentru gravide, cât și pentru mămicile care alăptează.

 

Ne-am gândit și la graviduțele care urmează să aibă cununia religioasă sau sunt invitate la un eveniment important și nu-și pot găsi rochițe potrivite și le spunem că la Silhouette pot găsi și rochii de ocazie.

 

Iar acest palton vă poate seduce prin simplitatea sa și prin comoditatea pe care o oferă.

 

Nu în ultimul rând, ne-am gândit și la faptul că orice femeie are nevoie și de lenjerie comodă și calitativă  pentru perioada sarcinii și în timpul alăptării.

Burtiera prenatală de culoare albă. UN CADOU foarte frumos și foarte practic. Mama se va simți confortabil și în siguranță. Indicată atât în timpul mersului, cât și atunci când graviduța stă jos.

 

Sutienul pentru alăptare Berry, cu cupe dublate pe interior cu material de culoarea pielii. Cupe cu croială cu sârme. Cu clips pentru deschidere ușoară cu o sigură mână. Calitate germană.

 

Ținutele le puteți vedea și în video de mai jos:

 

 

Toate acestea pot fi găsite în CC ATRIUM, etajul 2, butic 2048, tel. 068710606. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/silhouette.chisinau/

 

Adaugă comentariu