Odoraș.

Odoraș.

Zincimun

La doar 23 de ani are deja 14 copii biologici și vrea să ajungă la 100 cu ajutorul mamelor surogat

La doar 23 de ani are deja 14 copii biologici și vrea să ajungă la 100 cu ajutorul mamelor surogat

Christina Ozturk, în vârstă 23 de ani, originară din Moscova, și-a întâlnit soțul, omul de afaceri turc Galip Ozturk, de 56 de ani, în timpul unei vacanțe în Batumi, Georgia. Christina, care a născut primul copil la vârsta de 17 ani, a dezvăluit că a apelat împreună cu soțul său la mame surogat pentru că și doresc cât mai mulți copii posibil.

În doar 10 luni, cei doi au adus pe lume 13 copii cu ajutorul mamelor surogat. Primul copil, pe nume Mustafa, s-a născut pe 10 martie 2020, iar cel mai nou membru al familiei, și cel de-al 13-lea copil al cuplului, este o fetiță care s-a născut pe 16 ianuarie 2021.

 

Christina, care este din Rusia, era o mamă singură atunci când a decis să plece într-o vacanță la mare, în Batumi, Georgia. Ea a spus că a fost dragoste la prima vedere când l-a întâlnit pe Galip, proprietarul unei afaceri de succes în turism și transport, originar din Turcia. Lucrurile au evoluat rapid, iar Christina și fiica sa, Vika, s-au mutat în Batumi ca să fie alături de Galip.

Cei doi au decis încă de la început că vor să aibă o familie numeroasă. Inițial erau pregătiți să aibă câte un copil în fiecare an, dar au realizat rapid că abilitățile sale reproductive nu erau suficiente pentru a-și atinge scopul de a avea cât mai mulți copii.

 

Au decis să apeleze la mame surogat, care îi costă aproximativ 9700 de dolari pentru fiecare sarcină.

În Georgia, este legală nașterea copiilor prin intermediul mamelor surogat încă din anul 1997, cu condiția ca partenerii care apelează la această procedură să fie căsătoriți și heterosexuali. Copilul născut ajunge imediat după naștere la părinții biologici care au asigurat materialul genetic pentru concepție, iar mama surogat nu are niciun drept asupra copilului.

Toate mamele surogat la care apelează Christina și soțul său trec printr-un proces de consiliere și semnează unele contracte înainte de a rămâne însărcinate prin embriotransfer cu copiii care sunt din punct de vedere genetic ai Christinei și soțului său.

 

„Clinica din Batumi alege mamele surogat pentru noi și își asumă toată responsabilitatea pentru întregul proces. Nu le cunoaștem personal pe mamele surogat și nu avem contact direct cu ele pentru a evita problemele după naștere”, a spus Christina.

„Eu am născut-o pe fiica mea cea mare în urmă cu șase ani. Restul copiilor sunt ai noștri din punct de vedere biologic, dar au fost născuți de mame surogat”, a adăugat tânăra.

Cuplul își dorește să aibă și mai mulți copii, planul lor fiind să ajungă la 100. Pentru moment, însă, au decis să aștepte ca cei 13 bebeluși să mai crească înainte de a începe noile proceduri pentru următorii copii.

Sursa: eva.ro

 

 

Share:

Articole recomandate