Le-a răpit copiii chiar sub privirile lor

Le-a răpit copiii chiar sub privirile lor

Răpirea minorilor este o problemă cunoscută în toată lumea. Joey Salads este un vlogger cunoscut pentru experimentele inedite pe care le realizează. De această dată, acesta şi-a propus să realizeze un experiment social prin care a demonstrat cât este de uşor să ademeneşti un copil şi să îl răpeşti.

Joe se apropie de mame, le explică că realizează un experiment social şi le întreabă de câte ori pe zi ele le spun copiilor să nu aibă de a face cu străinii. Joe le spune că se va apropia de copiii lor şi că aceştia vor merge cu el, la care mamele sunt sigure că copilul nu va vorbi cu străinul.

Cu ajutorul unui căţel, Joe se apropie de copii, îi întreabă dacă le plac căţeluşii şi le propune să meargă la el să se uite şi la ceilalţi căţeluşi pe care îi are. Totul durează doar câteva secunde, atât de uşor poate fi să răpeşti un copil chiar în mijlocul zilei sub privirile mai multor oameni.

Au fost totuşi şi câţiva copii care au refuzat, însă marea majoritate nu au stat la dubii şi au mers într-o direcţie necunoscută cu el. Arată-i şi tu copilului tău acest filmuleţ şi explică-i cât de periculos este să meargă undeva cu străinii.

Timp de 5 ani, din Republica Moldova au fost scoşi ilegal 28 de copii.

Foto: fbi.gov

Adaugă comentariu