O femeie produce săpun din lapte matern, după care îl vinde

O femeie produce săpun din lapte matern, după care îl vinde

O femeie din Australia produce săpun din lapte matern și are un succes extraordinar. Vedeți de unde vine ideea de a deschide o asemenea afacere.

Jasmine Overtone, în vârstă de 37 de ani, a început să facă săpun pentru prima dată din laptele surorii sale. Asta pentru că sora sa se plângea mereu că are prea mult lapte. A testat săpunul pe propria piele, dar și pe a prietenilor săi. Văzând cât este bun, a început să-l vândă. Succesul a fost impresionant, de aceea, femeia s-a gândit să-și deschidă propria afacere cu săpun produs din laptele matern.

„Este aur lichid, plin de vitamine și minerale, foarte bun pentru ten. Acest săpun îți face o piele foarte fină, reduce roșeața, grăsimea și te ajută să scapi de acnee”, spune femeia. Pentru a produce acest tip de săpun, Jasmin depozitează în congelator laptele colectat de la mame, după care îl decongelează, îl amestecă cu diferite uleiuri naturale și îl lasă să stea aproximativ patru sau șase săptămâni. 

Pe lângă faptul că femeia își dorește ca afacere ei să aibă succes la nivel internațional, aceasta mai visează să producă săpun din propriul ei lapte matern.

Foto: dailymail.co.uk

 

Adaugă comentariu