O raritate în zilele noastre: Recent o femeie din capitală a născut al 11-lea copil

O raritate în zilele noastre: Recent o femeie din capitală a născut al 11-lea copil

Mai mulți copii, mai multe bucurii. Doi soți din capitală au ajuns să devină părinți pentru a 11-ea oară. La numai 40 de ani, cuplul se poate mândri cu o familie numeroasă, toți copiii fiind concepuți și născuți pe cale naturală. Săptămâna trecută familia a devenit mai mare. Femeia a adus pe lume încă o fetiță. Iar când proaspăta mamă și bebelușul au fost externați soțul și copiii i-au întâlnit cu flori și multe emoții, anunță publika.md

Cei mai entuziasmați de întâlnirea cu nou-născutul au fost frații și surorile. Aceștia spun că se bucură ori de câte ori familia devine mai mare, pentru că au cu cine petrece timpul. 

Oxana Basico este mamă a șapte băieți și patru fete, cea de-a patra fiind născută zilele trecute. Yuna, așa îi spune proaspătului membru al familiei, s-a născut perfect sănătoasă, de 3520 de grame. Femeia spune că pentru ea fiecare copil este o bucurie și că nu și-ar imagina viața fără ei. 

Eu sunt dintr-o familie cu 5 copii, dar nu m-am gândit. Așa pur și simplu a dat Domnul și s-au primit copiii, n-am planificat, n-am știut că atâți or să fie”, a menționat femeia.

Oxana spune că este greu să fii mamă a 11 copii, deoarece fiecare necesită multă grijă și atenție. Aceasta afirmă că nu s-ar descurca, dacă copiii nu ar ajuta-o cu treburile casei. „Au responsabilități. Copiii mai mari au grijă de cei mici, mă ajută și în gopodărie, și în curățenie, în toate celea”.

Soțul Oxanei activează în domeniul construcției pentru a putea întreține o familie atât de numeroasă. El a spus că este nespus de fericit, că a devenit tată pentru a 11-ea oară. Acasă, proaspătul membru al familiei a fost așteptat de către bunică. Aceasta se consideră cea mai bogată, deoarece are 23 de nepoți. „Emoții erau mai mari când am auzit că e gravidă a 11-ea oară. Și acum sunt emoții. Deja sunt obișnuită cu emoțiile astea și totuși e o bucurie”, a spus și bunica.

 

Adaugă comentariu