Povești de dragoste adevărate de la copii adunate

Povești de dragoste adevărate de la copii adunate

Cei mai mulți dintre noi au trăit prima dragoste încă în copilărie, atunci când totul părea magic și desprins dintr-o poveste. Unii au trecut mai greu peste dragostea de la grădiniță, alții mai ușor.  Despre cum e să fii îndrăgostit la grădiniță și cum trăiesc copiii această dragoste vedeți în poveștile adevărate de mai jos:

 

Marius, 7 ani

Marius a trăit o frumoasă poveste de dragoste din grupa mică și până acum nu demult.  Am zis poveste pentru că cei doi au avut nunți imaginare, costume de mire și mireasă, nuntaşi și toate cele necesare. Frumosul sentiment ce s-a înfiripat între cei doi s-a păstrat până azi, doar că i-a despărţit depărtatea. Fetiţa a plecat peste hotare, împreună cu părinţii săi. De atunci Marius își tot întreabă mama dacă nu cumva prietena sa și-a găsit acolo un alt băiețel. Acum se gândeşte ce cadou să îi trimită, pentru a-i aminti de „iubirea lor”.

 

La doar 4 ani și 10 luni, Andreea iubește și este iubită

Vine mereu fericită de la grădiniță și le spune părinților: „Cătălin numai pe mine m-a ținut azi de mânuță!” Mai mult de atât, cei doi își fac și mici cadouri.

 

Povestea unui puști de 5 ani

Merge la grădiniță și se pare că este atras de Adelina și Sofia. Recent însă a fost mutat într-un alt pătuc să doarmă, iar fiind întrebat de părinți care e motivul, acesta a răspuns: „M-am pupat cu Adelina și cu Sofia, ele sunt atât de dulci și au vrut și ele!”

 

Nichita, 5 ani

-Mami, eu o iubesc pe Vlada și ea mă iubește pe mine.

-De unde știi tu că Vlada te iubește?

-Mă gâdilă la amiaza, când suntem în pat, iar asta înseamnă iubire.

 

Vrea să le aducă părinților o noră

Are 5 ani însă știe ce își dorește. Mai nou, i-a întrebat pe părinți dacă o pot lua pe Emilia la ei acasă, pentru că cică băiatul vrea deja să se căsătorească.

 

El clasa 1-a, ea clasa a 3-a

Mămica băiețelului a descoperit recent în agenda lui o scrisoare personalizată de la o fetiță din clasa a 3-a în care aceasta îi destăinuia că îl adoră. Nu se știe dacă și băiețelul împărășește același sentiment, însă e cert faptul că mereu cere dulciuri ca să își servească admiratoarea.

 

Felicia, 7 ani

Felicia l-a observat pe Mihai din prima zi de grădiniță, uimită fiind de creții lui blonzi. Mihai nu îi prea acorda atenție Feliciei, iar ea era geloasă pe Sofia pentru că aceasta se juca cu băiatul „iubit”. Felicia nu i-a spus niciodată lui Mihai că îi place și că ar vrea să se joace cu el, iar acum, când deja e la școală tot mai nutrește un sentiment pentru el și refuză să prietenească cu alți băieței.

 

Dacă şi copilul tău trăieşte o frumoasă poveste de iubire, scrie-ne în comentarii sau pe email (odoras@gmail.com) povestea sa.

Foto: favim.com, picturesofbabies.net, sanmeera.com

Adaugă comentariu