Un copil de 12 ani a făcut într-un an de pandemie 2 ani academici de liceu și 2 ani de colegiu

Un copil de 12 ani a făcut într-un an de pandemie 2 ani academici de liceu și 2 ani de colegiu

Un băiat de 12 ani, din Carolina de Nord, a reușit să-i uimească pe toți cu rezultatele sale academice. Copilul a folosit perioadele de carantină în care nu mergea fizic la școală și a luat ore suplimentare pentru a învăța materia de mai departe.

Ce a reușit? Într-un an de pandemie elevul Mike Wimmer, din Salisbury, a terminat materia pentru 2 ani academici de liceu și 2 ani de colegiu.

Iar partea amuzantă este că Mike va absolvi pe 21 mai Colegiul Comunitar Rowan-Cabarrus, iar pe 28 mai va absolvi liceul Concord Academy.

În ciuda faptului că este mult mai tânăr decât colegii lui de liceu și colegiu, copilul spune că se înțelege bine cu ei. Mike este foarte interesat de robotică și a spus că este genul de persoană interesată “de matematică și știință” și a avut întotdeauna o afinitate pentru tehnologie. Tot ce știe despre programare și robotică Mike a învățat grație filmulețelor și tutorialelor găsite online.

„Scopul meu antreprenorial este să construiesc o tehnologie care să le permită oamenilor să ducă o viață mai bună” spune viitorul absolvent de 12 ani.

În privința planurilor de viitor, copilul susține că a primit mai multe oferte de lucru, chiar și în afara SUA și că se va decide ulterior.

Mike vrea ca ceilalți să știe că este un copil obișnuit, care își face timp și pentru joacă, îi place să joace baschet și să construiască lego.

 Sursa: superbebe.ro

Adaugă comentariu