Vezi ce mesaj le-a transmis Moş Crăciun din Laponia copiilor din Moldova

Vezi ce mesaj le-a transmis Moş Crăciun din Laponia copiilor din Moldova

Scrisorile copiilor din Moldova, colectate de pe întreg teritoriul ţării au ajuns pentru al patrulea an consecutiv, la adevăratul Moş Crăciun, în satul Rovaniemi, Laponia, Finlanda.

Acest lucru a fost posibil datorită celor şase entuziaşti moldoveni – Anatol Untură, Dan Untură, Ilie Toma, Victor Guzun, Vadim Avram şi Alex Berdicevschii,care au parcurs patru zile de drum, a câte 14 ore zilnic şi care ne-au delectat pe tot parcursul călătoriei cu imagini şi live-uri din cele mai frumoase locuri pe care le-au întâlnit în cale.

Santa Claus, care i-a întâmpinat pe cei şase moldoveni la reşedinţa sa, a citit scrisorile şi a venit cu un mesaj de felicitare live pentru toţii copii.  Moșul le-a urat copiilor să aibă un Crăciun fericit alături de prieteni și părinți și a spus că e încântat de scrisorile picilor. 

„Vă mulțumesc tuturor, pentru aceste scrisori minunate. Eu voi petrece mult timp citindu-le atent și... veți vedea ce se va întâmpla după. Sper că voi toți veți avea parte de un Crăciun Fericit cu prietenii, părinții, familia sau de sine stătător, dacă așa e situația. Așa deci Crăciun Fericit tuturor.”

Toate scrisorile copiilor din Moldova au ajuns aici și sunt acum citite nu doar de Santa Claus, ci și de elfii lui. Vedeţi din imagini ce au mai descoperit interesant cei şase aventurieri, la reşedinţa lui Moş Crăciun.  

 

 

 

Foto: piataauto.md; facebook.com/Dart Vander

Adaugă comentariu