(VIDEO) Face vlogging la doar 5 ani, iar acum explică pe înțelesul copiilor cum să ne protejăm de coronavirus

(VIDEO) Face vlogging la doar 5 ani, iar acum explică pe înțelesul copiilor cum să ne protejăm de coronavirus

Despre Patricia Ciorescu am mai scris atunci când și-a lansat canalul de YouTube și vă povesteam cât de creativă este. Acum, când toți ne facem griji privind situația creată din cauza pandemiei mondiale de coronavirus de tip nou, nici micuța vloggeriță nu a rămas indiferentă și a explicat pe înțelesul copiilor într-un nou episod cum să ne protejăm eficient de această infecție.

Puteți vedea mai jos noul ei episod, pe care să-l arătați și copiilor voștri, dar și povestea Patriciei povestită chiar de tatăl ei – Sergiu.

Dacă despre orice altă profesie părinții sunt tentanți să spună copiilor lor că trebuie să crească până la o anumită vârstă, să deprindă anumite abilități, se pare că în ceea ce ține de vlogging lucrurile stau exact invers. Cu cât începi mai devreme, cu atât e mai bine: reușești să-ți faci mai mulți subscriberi și fani atât în țară, cât și-n străinătate, dar și să-ți dezvolți talentele. Un astfel de exemplu este protagonista vlogg-ului „Ciao Patricia”, care a pășit în universul YouTube la doar 5 ani. Și dacă credeți că vlogging-ul nu e chiar o adevărată „profesie”, ci mai mult hobby, aflați cu ce se mănâncă acesta, citind articolul până la final.

Totul a început în octombrie 2019, când interesul Patriciei pentru vlogging s-a manifestat direct - urmărind pe youtube alți copii vloggeri. Atunci, părinții săi au întrebat-o dacă și-ar dori și ea să apară în fața camerei, mai ales știind că e o puștoaică plină de energie, entuziasm și carismă, și care mai și adoră să povestească ce-i place, cum și-a petrecut ziua și ce idei noi are. Răspunsul, desigur, a fost un ferm „Da” și de atunci a început prietenia sa cu camera de luat vederi.

Și ca la orice început de cale, părinții sunt cei care au o misiune specială, cea de a observa și dezvolta talentul fiicei lor. De aceea, de câte ori o văd pe Patricia însuflețită de vreo idee, tot ce au de făcut e să pună lumină și să dea REC pe cameră... restul vine de la ea. Pasionată de dans, actorie, machiaj, hăinuțe colorate și cu o dragoste aparte pentru colecții, dulciuri și cadouri de peste hotare, Patricia povestește cu lux de amănunte despre tot ce o fascinează, împărtășindu-și experiențele cu urmăritorii săi direct pe vlogg.

Un alt fapt ce merită remarcat e că Patricia e singura vloggerință care-și face conștiincios și de sine stătător temele, asta fără să apară și părinții săi în filmulețe. De asemenea, puștoaica are mereu o listă interminabilă de subiecte, despre care ar dori să discute cu fanii săi. De curând, un loc aparte în vlogg-ul Ciao Patricia îl are și motanul său Patrick. Patricia povestește cu lux de amănunte despre apariția lui Patrick în viața sa, despre îngrijirea zilnică a pisoiului și, cel mai important, cum ar putea și alți copii să îndrăgească animalele.

Pe lângă aceste subiecte, canalul găzduiește o mulțime de alte teme educative pentru cei mici, acestea fiind: „Cum se modelează cu plastilina”, „Cum înveți să mergi pe role”, „Cum să oferi un cadou”, „Ce filme vizionăm” etc. Tot pe canal puteți găsi cele mai marcante evenimente din viața micuței vloggerițe, precum și povești și filmele de calitate pentru copii, în limba româna, pe care vizionându-le, au crescut multe generații.

Și dacă vă întrebați care este scopul vlogg-ului, aflați că acesta își propune să adune în lista de abonați părinți și copii, care preferă conținut de calitate, educativ și distractiv.

Adaugă comentariu