7 farse haioase pentru copii de 1 aprilie

7 farse haioase pentru copii de 1 aprilie

Ziua Păcălelor este una dintre sărbătorile preferate ale copiilor, așa că nu ezita să îi faci o farsă pentru a vă amuza și distra împreună, iar dacă nu știi cum să îl împresionezi, îți zicem noi.

 

1. Cumpără insecte sau viermi de jeleu sau de plastic și ascunde-le prin casă. După o mică spereietură se va amuza de micile delicii sau jucării.

 

 

2. Meșterește niște bombonele sănătoase. Înfinge bucăți de broccoli, morcov etc., în bețișoare de lemn, apoi învelește-le în hârtie de bombonele.

 

3. O altă poantă simplă şi amuzantă pentru cei mici este să servești la masă terci înghețat. Pune într-un bol terci cu lapte și o lingură, iar apoi bagă-l la înghețat. Dimineața, toarnă puțin lapte deasupra ca să nu fie prea evident și cheamă-l la masă.

 

 

4. "Suc" din jeleu. Prepară un jeleu și toarnă-l într-un pahar în care pune și un pai. Pune paharul în frigider, iar apoi cheamă-l pe cel mic la un pahar cu un suc.

 

5. Lapte colorat. Pune colorant alimentar în lapte, iar atunci când acesta își va turna lapte, va fi surprins de culoarea neobișnuită.

 

6. Îngheţată specială... Pregătește un piureu de cartofi însă foarte moale. Pune-l într-un pahar de înghețată, toarnă deasupra puțin gem și o cireșică în vârf și cheamă-l pe cel mic la o înghețată.

 

7. Lipește o bucată de scotch peste senzorul de la telecomanda televizorului, iar atunci când va butona pentru a schimba canalul, nu se va întâmpla nimic.

 

Să aveți un 1 aprilie distractiv și amuzant!

 

Foto: www.buzzfeed.com; thedomesticmama.com; giddyupcycled.com; thedecoratedcookie.com;

the303griffiths.blogspot.md; scoalabutterfly.ro; marthastewart.com; pnpflowersinc.com

Adaugă comentariu