Lucruşoare creative pe care să le faci împreună cu piciul tău

Lucruşoare creative pe care să le faci împreună cu piciul tău

Vara trece pe lângă noi cu paşi grăbiţi şi în curând vă veţi trezi în plină toamnă şi cu un pici nerăbdător sau, din contra, nu prea vesel de a păşi pragul şcolii. Pentru a-i trezi interesul sau pentru a-l ocupa puţin, vă propunem câteva idei creative care îl vor ţine ocupat în această vară.

1.Crează împreună cu piciul tău un penar. Tot de ce ai nevoie este tubul rămas de la hârtia igienică, lipici, hârtie colorată şi un elastic. Simplu, frumos şi util.

2. Deşi în comerţ puteţi găsi învelitori de diverse culori şi mărimi, ce ziceţi de o învelitoare personalizată? Desenaţi schema din imagine şi lipiţi bucăţi mici de hârtie colorată. Vă va da puţine bătăi de cap însă puştiul vostru va avea cea mai frumoasă învelitoare. Puteţi să vă jucaţi şi cu formele (inimioare, cercuri, pătrate).

3.În primele zile de şcoală s-ar putea să îi fie ceva mai greu să se organizeze. Creează-i o tablă personalizată pe care poţi să îi lipeşti orarul zilei, ce teme are de făcut, activităţile extracurriculare şi alte informaţii de care are nevoie.

4. Primele zile de şcoală ar putea să aducă cu sine şi multe creioane şi pixuri prin casă pe care le veţi găsi la fiecare colţ. O modalitate comodă şi practică este depozitarea acestora în borcănaşe sau diverse cutii pe care le puteţi înfrumuseţa după bunul vostru plac.

5. O altă metodă de a-i organiza lucrurile, este să îi amenajezi un colţ al camerei cu toate lucrurile necesare pentru şcoală: cuier pentru rucsac; rafturi sau ladă pentru caiete şi cărţi; un cuieraş pe care să îi pui hainele pentru următoarea zi dar şi alte lucruri de care are nevoie. Poţi apela la ideea de mai jos şi să transformi o uşă veche într-un organizator.

6.Creaţi un semn de carte haios şi colorat, aşa încât piciul vostru să fie dornic de lectură.

Foto: damasklove.com,suzyssitcom.com, sheknows.com, lemontreedwelling.com, creatingreallyawesomefreethings.com, allstyle.ro

Adaugă comentariu