Cel mai lung divorț din istorie: Arnold Schwarzenegger a făcut ”un pas greșit” în căsnicie și l-a costat 200 de milioane de euro

Cel mai lung divorț din istorie: Arnold Schwarzenegger a făcut ”un pas greșit” în căsnicie și l-a costat 200 de milioane de euro

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au hotărât să divorțeze în urmă cu un deceniu, în 2011, însă divorțul nu s-a încheiat decât în această lună, în decembrie 2021, scrie digisport.ro

Situația a făcut ca procesul de divorț dintre Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver să fie supranumit ”cel mai lung divorț din istorie”, iar motivul pentru care acordarea unui verdict a fost întârziată atât de mult a fost de natură financiară și de partaj.

Concret, deja fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger cerea jumătate din averea actorului, dar și alte proprietăți, solicitare pe care a instanța a acceptat-o, în cele din urmă, acum.

Potrivit spaniolilor de la AS.com, Maria Shriver a obținut, astfel, nu mai puțin de 200 de milioane de euro, dar și alte bunuri.

Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger, care au împreună patru copii, au decis să divorțeze în 2011, după ce femeia a descoperit că fostul culturist a făcut ”un pas greșit” în căsnicie și i-a fost infidel.

În 2011, Maria Shriver a descoperit că Arnold Schwarzenegger a avut o relație extraconjugală cu Mildred Patricia Baena, menajera casei lui, începută cu mai bine de 10 ani înainte, dovadă copilul cuplului, născut în 1997.

Adaugă comentariu