Maniere în călătorie!

Maniere în călătorie!

Te-ai gândit vreodată să vorbești cu copilul tău despre aceasta? Îți prezentăm doar 4 reguli simple de tot pentru o vacanță organizată și manierată!

Cu siguranță, înainte de face o călătorie, fiecare familie își pregătește valiza, biletele de zbor sau automobilul pentru plecare. Dar câți dintre noi discută cu copiii despre țara în care ne pregătim să mergem? Cine studiază obiceiurile, tradițiile, sărbătorile și chiar deprinderile culinare ale poporului pe care vrem să îl vizităm?

De fapt, tot setul de întrebări face parte din capitolul bunelor maniere. De aceea este bine ca să ne pregătim de călătorie împreună cu copii și să le deprindem și lor aceste maniere bune.

Înainte de o călătorie trebuie să ne interesăm de obiceiurile, clima și locurile remarcabile din acea regiune.

Bagajele se pregătesc din timp. De obicei fiecare turist ia două genți: una o dă la bagaje iar alta o folosește în drum, punând în ea alimente, cărți, reviste, lucruri de toaletă personală, biletele și documentele necesare.

Și acestea sunt doar câteva sfaturi. Dar, Jessica Smic și Carina Lungu au pregătit ceva nou pentru noi. Este recomandat să le urmărim sfaturile împreună cu picii, ca să îi molipsim de maniere frumoase!

 

 

Jessica și Carina sunt colege de clasă și prietene de nedespărțit. Ambele au câte doar 9 anișori și sunt eleve în clasa a 3-a a liceului privat de creativitate și inventică Prometeu Protalent.

 

 

Le leagă întâi de toate talentul și pasiunea pentru artele frumoase. Jessica, bunăoară frecventează studioul muzical coregrafic Lollipops de la vârsta de 4 ani, unde a reușit să participe la diferite show-uri TV, concerte, prezentări de modă, concursuri, festivaluri și chiar videoclipuri. Este elevă de clasa întâi la școala de muzică V. Poleakov, clasa pian. În această perioadă Jessica a participat și la International Competition Talantiv din UA, împreună cu alți copii participanți din 47 de țări, cum ar fi Ucraina, Belorusia, Moldova, Italia, Macedonia și a ocupat locul I la categoria sa de vârstă.

 

Fetele au făcut cunoștință încă la vârsta de 5 anișori, pe când ambele frecventau studioul muzical Lollipops. Dar, între timp, Carina a decis să facă și dansuri. Se ocupă la Clubul de dans BubuKIDS, iar acest fapt le ajută pe fete să facă tik tok-uri amuzante împreună.

 

Jessica și Carina sunt nedespărțite și în excursii, la zilele de naștere ale colegilor, dar și la evenimentele culturale la care sunt invitate adeseori să participe. Le urăm fetelor să păstreze această prietenie sinceră și curată pentru mulți ani înainte.

Adaugă comentariu