Cum și unde îți poți petrece activ și distractiv un weekend de vară în Moldova

Cum și unde îți poți petrece activ și distractiv un weekend de vară în Moldova

Se întâmplă uneori să ai un weekend liber, pe care să vrei să-l petreci mai deosebit, împreună cu toată familia, dar nu știi unde să mergi. Sau nu știi unde îți poți duce oaspeții veniți de peste hotare. Moldova are zeci de locuri minunate, pe care se merită să le vizitezi în această vară! Am ales, pentru început, un loc nu departe de Chișinău, care oferă zeci de activități distractive pentru copii și toată familia, pe care nu le mai găsești în altă parte.

Am descoperit o adevărată oază de relaxare și distracție la doar 32 km de Chișinău, perfectă pentru a petrece un weekend în familie sau a duce oaspeții veniți din alte țări. Cu un restaurant cu bucate tradiționale, o berărie imensă, un spațiu larg pentru picnic și un teritoriu cu activități „extreme”, Complexul Etno-Cultural Vatra oferă mai multe decât te aștepți, mai ales după câteva schimbări foarte reușite.

 

Bucătărie tradițională și un vin bun de casă

 

Căsuța cu personaje din povești și teren de joacă pentru copii

 
Drumeții în Codri

 

Tiroliană cu obstacole, tras din arc și aruncări de topoare

 
Zonă de colibe&Camping

 

Căsuțe amenajate în stil tradițional

 
Golf și jocuri de societate

 

Spațiu imens pentru diverse activități

De la întâlniri cu prietenii și team building cu colegii, până la zile de naștere, nunți, cumetrii și festivaluri. 

 

Puteți merge în fiecare weekend pentru a vă bucura de toate aceste activități. Intrarea este gratuită, iar activitățile costă între 30 și 50 de lei. E un loc frumos pe care l-am descoperit și vi-l recomandăm și vouă, pentru a petrece timpul frumos acasă, în Moldova. Vom continua și cu alte locuri deosebite. 

Îi puteți contacta pe cei de la Vatra pe pagina lor de facebook AICI, la telefon 079551133, 022222552. Traseul R1 Chisinau-Ungheni, km 32 Bucovăţ, Chişinău, Moldova.

 

Foto: facebook.com/vatrafest

Adaugă comentariu