Adela Popescu: Îmi doresc să nasc tot natural, sper să vrea și bebelușul

Adela Popescu: Îmi doresc să nasc tot natural, sper să vrea și bebelușul

Actrița și prezentatoarea TV, Adela Popescu a oferit recent un interviu pentru revista VIVA, unde a vorbit despre cea de-a treia sarcină, retragerea de pe micile ecrane și problemele de sănătate.  

Întrebată cum se simte în cel de-al doilea trimestru de sarcină, Adela Popescu a răspuns: „Mă simt și m-am simțit minunat. Nu am avut nicio problemă până acum. Decizia de a mă retrage atât de repede a avut legătură cu tot contextual pandemic, cu dorința de a proteja sarcina și pe cei de lângă mine. În platoul emisiunii vin zilnic foarte mulți oameni, așadar mă expuneam mult. Pe de altă parte, în cinci ani am fost gravidă de trei ori și am alăptat foarte mult. Am nevoie să îmi conserv energia vitală pentru ce urmează. Chiar dacă eu sunt genul care trage mult, consider că e înțelept că mi-am dat timp acum să dorm mai mult și să stau pur și simplu.”

Despre sexul bebelușului, mămica spune că era sigură că va fi tot băiat. „A fost ceva între agonie și extaz pentru Radu. Eu eram foarte fericită. Știam de la început că va fi băiat, și gândul ăsta îmi dădea furnicături pe șira spinării de încântare.”

La primele două sarcini Adela a născut natural, iar întrebată dacă și de data asta dorește să se întâmple la fel, vedeta a mărturisit că și-ar dori să urmeze același scenariu. „Clar, îmi doresc să nasc tot natural. Sper să vrea și bebelușul. Sănătatea lui e primordială, așa că nu o să mă încăpățânez inutil.”

Chiar dacă se spune că nicio sarcină nu seamănă cu cealaltă, Adela susține că toate sarcinile au decurs ușor. „Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit.”

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu