Adela Popescu: Îmi pierdusem vocea și nu știam, e Covid, nu e Covid

Adela Popescu: Îmi pierdusem vocea și nu știam, e Covid, nu e Covid

Actrița și prezentatoarea de televiziune, Adela Popescu a vorbit într-un interviu despre perioada de pandemie. Vedeta a mărturisit că a fost o perioadă dificilă, mai ales că soțul ei era plecat la muncă în altă țară.

Primele 3 săptămâni am intrat într-o psihoză greu de imaginat. Radu era plecat să filmeze „Insula iubirii”, copiii erau bolnavi amândoi, mama se îmbolnăvise și ea de pneumonie, iar eu nu mai aveam voce.

Deci în casă toți eram bolnavi, iar afară toată lumea spunea că o să murim, că a venit nenorocirea, Radu nu avea cum să se întoarcă. A trebuit să apeleze la un avion umanitar! Și totul a culminat cu o criză de plâns, o descărcare pe care am avut-o într-un Mega Image când m-am dus să cumpăr ce aveam nevoie și eram mascată, și cu ochelari și cu de toate și m-a sunat fratele meu care m-a întrebat ce fac și când i-am spus că fac cumpărături, m-a întrebat de ce nu l-am chemat pe el să mă ajute.

Era perioada în care nu-i chemam la mine din cauza bolilor copiilor, din cauză că și eu îmi pierdusem vocea și nu știam, e Covid, nu e Covid, atunci totul mi se părea haotic. Și întrebarea fratelui meu mi s-a părut o așa dovadă de iubire, că am izbucnit într-un plâns care a durat 45 de minute, printre rafturile de la Mega.

Și în fiecare seară, până să vină acasă, îl certam pe Radu la telefon și îl întrebam de ce a plecat, cum de m-a lăsat în situația asta, deși el era la muncă și nimeni nu știa că va veni nenorocirea peste noi.

Și atunci mi-am dat seama cât de greu îmi este fără el și că indiferent că ai o familie, pe mamă, pe soacră, sau frați, ai nevoie de bărbatul tău despre care simți clar că el este forța în casă, de fapt! Eu așa am simțit.

Sursa: cristinastanciulescu.ro; foto: unica.ro

Adaugă comentariu