Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Adela Popescu, prima fotografie cu micuțul Alexandru, imediat după naștere. A postat-o acum, de ziua lui

Adela Popescu, prima fotografie cu micuțul Alexandru, imediat după naștere. A postat-o acum, de ziua lui

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, apreciată atât pentru cariera din televiziune, cât și pentru rolul de mamă pe care și-l exercită cu măiestrie pentru cei 3 băieței pe care îi are. Deși ne împărtășește adesea aspecte din viața privată pe rețelele de socializare, este foarte discretă în a expune chipul copiilor ei.

Ieri, 11.06, băiatul ei cel mare a împlinit 8 anișori, prilej cu care Adela ne-a făcut o surpriză: a postat prima fotografie pe care a făcut-o cu cel mic. Mai mult, vedeta a adăugat și ultima imagine cu ea gravidă pentru prima dată, un fel de before and after absolut emoționant!

Imaginile au fost distribuite de Adela pe contul ei de Instagram, însoțite fiind de mesajul: Ultima poza inainte să nasc și prima după ce am adus pe lume cel mai minunat copil. Of, Alexandru, de ai ști cât sens ne-ai adus in viața…La mulți ani, inima noastră!

Fanii și apropiații i-au urat vedetei cele mai bune gânduri, iar Laura Cosoi chiar a postat în propriul story o imagine cu Alexandru și cu una dintre fetițele ei.

Eram aproape să-ți urez “Sarcină ușoară”. La mulți ani pentru Alexandru!, a scris și Adelina Pestrițu, ușor amuzată.

La mulți ani și din partea noastră, micuțule! Să te faci mare, alături de frații tăi!

Sursa: suntmamica.ro 

Share:

Articole recomandate