Adele, primele declarații după ce a slăbit 45 de kilograme: Mănânc acum mai mult decât în trecut

Adele, primele declarații după ce a slăbit 45 de kilograme: Mănânc acum mai mult decât în trecut

Celebra artistă internațională Adele, autoarea mai multor hituri printre care se numără „Hello” și „Someone like you”, a revenit în viața publică, după o pauză de șase ani. Ea s-a întors în forță cu un nou album, multe de povestit despre schimbările din ultima vreme, dar și o siluetă de invidiat.

În cel mai recent interviu pentru Vogue, primul din 2016 până în prezent, celebra artistă britanică Adele a vorbit deschis despre divorț.

Așa cum probabil toată lumea știe, Adele s-a luptat foarte mulți ani cu kilogramele în plus. Acum a slăbit 45 de kilograme și este de nerecunoscut. Vedeta a decis să le spună tututor cum a ajuns să fie așa slabă.

„A fost din cauza anxietății mele. Faptul că mă antrenam mă făcea să mă simt mai bine. Nu a fost niciodată despre pierderea în greutate. A fost despre a deveni eu puternică și să nu mai petrec atât de mult timp pe telefon. Devenisem dependentă de el. Fac sport de două sau de trei ori pe zi.

Încep cu ridicarea de greutăți dimineață, după care merg mult pe jos sau boxez după-masă. Seara fac cardio. Eram practic șomeră când am început programul ăsta. Și o fac și cu antrenori. Dar nu mulți oameni pot să facă asta”, spune ea, conștientă că nu toți își permit antrenori personali.

„Aveam nevoie să fiu dependentă de ceva ca să îmi adun gândurile. Ar fi putut să fie croșetatul, dar n-a fost. Oamenii sunt șocați pentru că nu am documentat toată această transformare.

Ei sunt obișnuiți cu oameni care să spună tot ce fac pe Instagram. Și majoritatea oamenilor în locul meu ar fi primit o ofertă bună cu vreo dietă a vreunui brand. Dar nu mi-a păsat de chestiile astea”, a mai spus Adele.

Artista precizează că toate știrile privind dietele pe care le-a ținut sunt false. „Toate poveștile care s-au scris despre cum aș fi slăbit sunt false. Mulți oameni care au susținut că ei m-ar fi antrenat, iar eu nu i-am văzut în viața mea. E dezgustător.

N-am ținut nicio dietă de care zic ei că aș fi ținut. Nici post intermitent, nici nimic. Chiar mănânc acum mai mult decât în trecut, culmea, pentru că fac mult sport”, a mai spus vedeta.

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu