Adelina Pestrițu a trecut printr-o intervenție delicată

Adelina Pestrițu a trecut printr-o intervenție delicată

Adelina Pestrițu s-a operat la coloană. Vedeta a apelat la ajutorul medicilor pentru a scăpa de niște probleme pe care le avea de mai demult și care-i dădeau serioase bătăi de cap, scrie viva.ro

Adelina Pestrițu a povestit că se confruntă cu durerile de spate de aproximativ doi ani.

„Am trecut peste intervenția pe care a trebuit să o fac în această dimineață. Nu pot să spun că e nici cea mai ușoară, dar nici cea mai grea. Orice intervenție presupune emoții și stres, indiferent cât de mică ar fi. Știți deja de durerile mele de spate. Mă plâng de doi ani, dacă nu și mai mult. Am făcut și fizioterapie, dar fizioterapia presupune un tratament pe o perioadă îndelungată și nu zic că nu sunt rezultate, sunt rezultate, dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum, indiferent ce ai face. Vrei să scapi de ele.

Pentru asta am venit astăzi la spital. În urma RMN-ului pe care l-am făcut, medicul l-a interpretat și mi-a recmandat să fac o discectomie cu alcool. Pentru toate astea, pot să spun că să simt norocoasă că am întâlnit niște super medici. Le mulțumesc foarte mult pentru căldura cu care m-au tratat, pentru faptul că au stat și mi-au explicat și au încercat să înlăture frica și emoțiile cu care am venit la pachet în dimineața asta”, a mai transmis Adelina Pestrițu pe rețeaua socială.

 

În continuare, Adelina Pestrițu a vorbit despre toți factorii care au adus-o în această situație.

„E indicat să avem grijă la poziția în care stăm pe scaun, poziția în care conducem, cea pe care o folosim atunci când ne dăm jos din pat, poziția în care dorimim, sportul pe care-l practicăm, ce greutăți ridicăm și cum le ridicăm. Ca să nu ajungeți la complicații, mai bine sunteți puțini atenți.

Nu pot să spun că am fost întotdeauna atentă, pentru că eu toată viața mea am ridicat greutăți. Și la cumpărături. Nu am luat doar o plăsuță și am dus-o la mașină și apoi să mă întorc la celelalte, le-am luat pe toate ca să nu fac mai multe drumuri. Și de aici un lung șir de întâmplări nefericite care m-au adus în această situație”, a mai mărturisit influencerița.

 

Tot ea a anunțat că va fi externată curând, iar doctorul i-a recomandat ca weekend-ul acesta să stea liniștită, în pat.

„Mi-a recomandat ca în acest weekend să stau liniștită în pat. Asta voi face. Oricum am nevoie de o vacanță fără telefon și fără factori de stres pe care nu am cum să mi-o iau acum, dar la un moment dat se va întâmpla și asta. Mi-am promis că anul ăsta să plec într-o vacanță în care să nu am nicio grijă, iar telefonul să stea undeva departe de mine, pentru că tot stresul cotidian și toate grijile și toată nebunia asta cu tehnologie, cu multe surse în jurul nostru care ne fac să cedăm. Am luat această decizie ca în curând să îmi iau o pauză de la tot”, a conchis ea.

Adaugă comentariu