Adriana Ochișanu: Cred că familia e cea mai mare realizare din viața unui om!

Adriana Ochișanu: Cred că familia e cea mai mare realizare din viața unui om!

Îndrăgita interpretă Adriana Ochișanu se bucură la maximum de maternitate învățând cântecele pentru copilași. Totodată, Adriana recunoaște că îi place să gătească și să-și alinte soțul cu mâncăruri gustoase.

Busuioc TV anunță că atunci când nu este la repetiții, pe scenă, sau la evenimente private, interpreta se dedică în totalitate activităților casnice. Cântăreața a dezvăluit că-i place foarte mult să gătească și să-și surprindă soțul cu diferite gustoșenii. „Iubesc bucătăria tradițională. Printre bucatele mele preferate se numără peștele dorada la cuptor. Îmi place să petrec timpul în bucătărie și să-mi alint soțul cu bucate gustoase”, spune interpreta.

 

Adriana Ochișanu mărturisește că timpul petrecut alături de cei dragi, în special cu fetița ei, este incomparabil. „Fiind alături de fetița mea, mă reîntorc în copilărie. Îi cânt foarte des, sunt atâtea cântece pentru copii cu texte extraordinare care mă fascinează… Deja le știu pe toate pe de rost. Mihaela este foarte atentă când îi fredonez, râde, dă din mânuțe… Adevărata bucurie a unui părinte e să-și vadă copilul sănătos și fericit. Cred că familia e cea mai mare realizare din viața unui om!”, a subliniat interpreta.

Reamintim că Adriana Ochișanu are doi copii, un băiat de 18 ani, Cristi, din căsnicia cu Corneliu Botgros, și fetița Mihaela, de circa 7 luni, din cea de-a doua sa căsnicie, cu procurorul Sergiu Zmeu.

Adaugă comentariu