Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Andreea Marin a uimit pe toată lumea. Cum arată Zâna în costum de baie

Andreea Marin a uimit pe toată lumea. Cum arată Zâna în costum de baie

Andreea Marin continuă să fie una dintre cele mai atrăgătoare vedete din showbiz. O postare recentă a Zânei a reușit să stârnească un val de reacții din partea fanilor. Acestora nu le-a venit să creadă ochilor cum arată „Zâna Surprizelor” în costum de baie.

Andreea Marin nu-și afișează deloc vârsta. Chiar dacă se apropie de 49 de ani, aceasta reușește în continuare să se mențină în plină formă. Cele mai recente fotografii postate chiar de ea arată cât de bine îi stă în costum de baie și ce corp frumos are.

Îndrăgita prezentatoare a postat mai multe fotografii din vacanța sa. Internauților le-a fost atrasă atenția de poza în costum de baie. Pozele au înfățișat-o pe Andreea Marin la piscină, unde probabil că a ales să se relaxeze.

Andreea Marin a primit numeroase complimente

De altfel, ea a postat mai multe fotografii. Printre acestea s-a putut observa și o fotografie cu ea în costum de baie. Postarea a adunat mii de aprecieri și comentarii.

În rubrica de comentarii, fanii i-au urat ” vacanță plăcută”. Cei mai mulți, însă, au complimentat-o.

Mesajul pe care l-a transmis celor ce îi urmăresc pagina de socializare

Andreea Marin a vorbit în postare și despre modul în care-și petrece vacanța. Se pare că din bagajul ei nu lipsesc cărțile.

”Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr ????, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata – deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea

Am comandat volumul online înainte să plec din țară, pentru că îl urmăream pe autorul David A. Sinclair în podcastul său captivant, în aparițiile sale online, este profesor de genetică la Harvard Medical School, cercetător strălucit, numit de publicația Time „unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume” și unul dintre primii 50 cei mai influenți cercetători din domeniul sănătății la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență”, a transmis Andreea Marin.

Planul alimentar care o ajută să se mențină în formă

Poate mulți nu știu, dar Andreea Marin are un plan alimentar menit să o ajute să își păstreze silueta.

„Din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO, prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine. Deși este săracă în calorii, are o mare varietate de feluri de mâncare gustoase, ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute. Astfel, e ușor de urmat”, a spus Andreea Marin, în urmă cu mai mult timp.

Sursa: expresspress.ro 

Share:

Articole recomandate