Andreea Marin divorțează! Motivul despărțirii

Andreea Marin divorțează! Motivul despărțirii

 

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 41 de ani divorţează de soţul ei, fizioterapeutul Tuncay Ozturk, cu 11 ani mai tânăr decât ea. Despre a asta a anunţat chiar ea, pe pagina personală de Facebook. 

După un mariaj oficializat în taină, la finele anului 2013, prezentatoarea a scris: “Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și sa mergi mai departe.” Aceasta a mai spus: ”Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepășit”.

Motivele care i-au făcut pe cei doi soți sa renunțe la jurămintele de dragoste făcute unul altuia nu au fost facute publice. Presa din România insinuează că Tuncay ar fi înșelat-o pe Andreea Marin, acesta fiind surprins cu o blondă, cu câteva luni în urmă. Zvonurile însă nu au fost confirmate. 

Înainte de acest mariaj, Andreea a mai fost căsătorită de două ori. Primul ei soţ a fost Cristian Gheorghiţă, iar al doilea Ştefan Bănică Junior.

 

Foto: expresmagazin.ro; agentiadepresamondena.com

Adaugă comentariu