Cu cine rămân copiii dacă Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează?

Cu cine rămân copiii dacă Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează?

După doi ani de căsnicie şi 12 ani de când sunt împreună, Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt şi a solicitat custodia celor şase copii. Surse apropiate cuplului au declarat pentru TMZ că decizia Angelinei Jolie este legată de felul în care Brad Pitt alege să se poarte cu copiii.

Conform documentelor de instanţă, Jolie cere custodia unică a celor şase copii : Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10) şi gemenii Knox şi Vivienne (8 ani), însă este dispusă să îi permit lui Brad să îşi viziteze copiii. Mai mult decât atât, Jolie nu cere pensie alimentară şi nu doreşte ca Brad Pitt să aibă custodie comună a copiilor, ci doar custodie comună juridică. 

Potrivit unor surse apropiate cuplului, decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. 

Astfel, un alt avocat al lui Jolie, Robert Offer susţine într-o declaraţie că "Angelina a luat decizia pentru binele familiei". Mai mult, site-ul american TMZ precizează că nicio terţă persoană nu este implicată în divorţ, subliniind că hotărârea Angelinei Jolie se bazează strict pe relaţia pe care Brad Pitt o stabileşte cu copiii.

Foto:  images.intouchweekly.com

Adaugă comentariu