Bloggerița Cristina Gheiceanu este însărcinată. Prima fotografie cu burtica

Bloggerița Cristina Gheiceanu este însărcinată. Prima fotografie cu burtica

Fosta prezentatoare TV și bloggerița Cristina Gheiceanu va deveni mămică în 2019. Aceasta a publicat prima fotografie cu burtica pe contul său de Instagram, însoțită și de un mesaj emoționant.

„Această iarnă este una specială pentru noi și cred că veți vedea de ce? Ne vom întâlni în cele din urmă copilul nostru și familia noastră va câștiga un alt sens pentru noi. Îmi amintesc acum 6,5 ani când l-am întâlnit pe Ovidiu pentru prima oară… eram atât de tineri, atât de îndrăgostiți, plini de speranțe … și știu că el este tatăl copilului meu și al sufletului meu și ne iubim mai mult și mai mult! El va fi un tată atât de fain! Primesc atât de multă dragoste de la el în fiecare zi, încât sunt sigură că bebelușul nostru a ales familia potrivită. Ha ha, nu știu ce crede Sky (câinele) despre asta, dar nu are alta alegere … el va fi fratele mai mare”, a scris Cristina pe contul său de Instagram.

 

Deși în ultima perioadă Cristina primea des întrebarea despre sarcină, aceasta a fost foarte discretă și a făcut public anunțul abia în al treilea trimestru de sarcină, însă nu a specificat sexul viitorului copil.

Cristina Gheiceanu s-a căsătorit cu Ovidiu Mendizov în 2017 și s-au stabilit împreună în Elveția. Ea administrează un blog unde povestește despre viața personală și profesională, despre modă și frumusețe.

Sursa foto: instagram/ cristinagheiceanu

Adaugă comentariu