Blogul Cristinei Gheiceanu în top-ul celor mai bune din Europa

Blogul Cristinei Gheiceanu în top-ul celor mai bune din Europa

Bloggerița Cristina Gheiceanu continua să ne surprindă cu noutăți frumoase. După ce a plecat de la Pro TV , jurnalista și-a lansat un blog de modă, care la scurt timp a fost inclus în topul celor mai bune bloguri din Europa și a ocupat locul 11 în topul celor mai bune bloguri de modă elvețiene.

Cu pași înceți, dar siguri, Cristina Gheiceanu începe să se impună în lumea modei departe de hotarele țării. Nu este deloc ușor să obții o asemenea performanță, dar cu puțin curaj și ambiție, îți poate reuși. De mai bine de un an și jumătate bloggerița a devenit sursa de inspirație a mii de femei, atât din Republica Moldova, cât și din Elveția, dar și din întreaga Europă. A ajuns să fie apreciată datorită stilului ei vestimentar deosebit, ideilor și sfaturilor legate de domeniul frumuseții.

Săptămâna trecută a fost surprinsă să afle că blogul ei a fost clasat pe locul 68 în Top 100 a celor mai bune bloguri din Europa, la capitolul modă. Ca numai la o săptămână diferență să se afle că blogul de modă a Cristinei Gheiceanu ocupă și locul 11, în topul celor mai bune 30 bloguri de modă elvețiene, țara unde jurnalista este stabilită împreună cu soțul ei.

„Eu, o moldoveanca simplă, care și-a luat lumea în cap, un an jumătate în urma - pe locul 11, în topul celor mai bune 30 de bloguri de modă elvețiene, din lume. Sincer, nu îmi vine să cred și sunt atât de fericită!  Toate aceste lucruri le am datorită vouă. Pentru că mă citiți, pentru că mă susțineți și pentru că aveți încredere în mine!  Vă mulțumesc că mă însoțiți în această călătorie frumoasă!”, acesta a fost mesajul Cristinei Gheiceanu după ce a aflat fericita noutate.

Topurile au fost realizate de către mai mulți experți în domeniu, care s-au ghidat după mai multe criterii cum ar fi: numărul de căutări în motorul google, cât de popular și influent este blogul pe rețele de socializare (Facebook, Twitter, dar și alte site-uri media), calitatea postărilor de pe blog etc.

Foto: Instagram.com; captură ecran de pe blog.feedspot.com; cristinagheiceanu.com

Adaugă comentariu