Ce a cumpărat Andra din Chișinău și ce spune despre a treia sarcină

Ce a cumpărat Andra din Chișinău și ce spune despre a treia sarcină

Ieri pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” a avut loc un concert de amploare susținut de Orchestra Fraților Advahov și de Alex Calancea Band, în colaborare cu mai mulți artiști, atât din Republica Moldova, cât și din România. Printre invitații speciali ai serii a fost și interpreta Andra, care a susținut un recital deosebit pentru publicul de la noi.

Andra este una dintre cele mai iubite interprete din tot arealul Românesc, și de fiecare dată este așteptată cu mult drag de fanii din Chișinău. Mai mult ca atât interpreta a mărturisit că publicul de la noi este foarte cald, și ori de câte ori vine primește o plăcere enormă. De data aceasta, Andra a primit un cadou mai special de la fani, și anume un tablou imens pe care era pictat chipul artistei. „Este cel mai mare dar primit din partea fanilor de până acum, este o premieră pentru mine. Îmi place foarte mult!”, spune Andra.

Interpreta recunoaște că, de câte ori vine la Chișinău, este solicitată de prietenii ei din România să le aducă câte ceva din bunătățile noastre, în special ciocolate din Moldova. Și cum îi plac dulciurile și interpretei, aceasta a pus câteva kilograme pe ea, fapt pentru care de ceva vreme se vehiculează prin presă că Andra ar fi gravidă din nou. Aceasta însă a dat cărțile pe față și a spus foarte clar că nu este gravidă și chiar dacă ar fi, nu ar ține asta în secret. Interpreta nu exclude faptul că își dorește un al treilea copil, dar încă se mai gândește la asta.

Cât despre copilașii ei David și Eva, interpreta spune: „Sunt niște copii cuminți, îi iubesc. David nu este gelos și atunci când a venit Eva, el chiar o aștepta. Noi l-am pregătit, i-am explicat că pentru el facem acest lucru, ca să aibă o surioară... și el a perceput asta ca și cum i-am face un cadou”.

Mai nou, Andra pregătește primul ei concert solo cu genericul „Iubirea schimbă tot”, care va avea loc în data de 25 februarie la Sala Palatului din București. Concertul va fi urmat și de un turneu internațional, în cadrul căreia Andra ar putea să revină la Chișinău. 

Foto: Facbook.com

Adaugă comentariu