Ce anunț a făcut Cătălin Bordea la întoarcerea din America Express

Ce anunț a făcut Cătălin Bordea la întoarcerea din America Express

Cătălin Bordea (37 ani) este unul dintre concurenții sezonului 5 al show-ului Asia Express, devenit între timp America Expres. Comediantul s-a întors recent de la filmări, din America Latină, ocazie cu care a făcut un anunț inedit pe rețelele de socializare, transmite unica.ro

Cine sunt concurenții sezonului 5 Asia Express, emisiune devenită între timp America Express

În 2022, în aventura vieții lor au plecat următoarele echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și prietenul lui, comediantul Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, și Bia Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, alături de mama ei, Mihaela.

Filmările s-au încheiat deja și au avut loc în Mexic, Guatemala și Columbia, conform producătorilor. Cu toate că nu se știe încă momentul în care America Express va fi difuzată la TV, cel mai probabil că emisiunea o să facă parte din grila de toamnă Antena 1.

 Ce a anunțat Cătălin Bordea imediat după ce a revenit din America Express :

„Am lăsat 8 kilograme in America Latină dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață!!”, a fost mesajul publicat de Cătălin Bordea pe contul său de Instagram, la întoarcerea de la filmări. Actorul a publicat și o dovadă a noii sale siluete, o poză în care apare zâmbitor și entuziasmat.
 

Adaugă comentariu