Cornelia Ștefăneț împlinește astăzi 25 de ani. Vezi ce își dorește interpreta

Cornelia Ștefăneț împlinește astăzi 25 de ani. Vezi ce își dorește interpreta

 

Cornelia Ștefăneț este astăzi omagiată. La cei 25 de ani împliniți interpreta se consideră o femeie realizată - are o familie frumoasă, o carieră de succes și o fetiță dulce care are grijă să intensifice fericirea familiei în fiecare zi.

„Ziua a început ca de obicei cu zâmbetul și cu gălăgia Alexandrei. Iar Marcel de dimineață mi-a oferit un cadou frumos și un buchet de flori, așa cum se obișnuiește la noi în zile de sărbătoare. Alexandra a venit și mi-a zis „La mulți ani! La mulți ani!”, mi-a dat un pupic și m-a îmbrățișat strâns și parcă mai dulce decât de obicei.”

Întrebată de realizările ei de până acum interpreta a spus: „Cea mai mare realizare pentru mine este familia mea, fetița mea. Astăzi dimineață când m-am trezit, mi-am dat seama că la 25 de ani ai mei sunt foarte împlinită și fericită, am o familie, o fetiță dulce și am părinții sănătoși, ceea ce este cel mai important pentru mine. Le mulțumesc mult părinților mei, care mi-au dat viață și care mă susțin mereu. Tot ce îmi doresc acum este să-mi fie familia sănătoasă, restul le voi face pe toate.”

Revenită recent dintr-o vacanță organizată cu prilejul aniversării sale, artista spune că astăzi își va sărbători ziua de naștere foarte modest, alături de cei dragi.

„Anul acesta chiar dacă împlinesc 25 de ani, nu plănuiesc o petrecere grandioasă, cred că o să avem o cină romantică în doi cu Marcel, iar un pic mai târziu o să fim împreună cu mămica mea și cu părinții lui Marcel, acasă la noi. Noi de fapt am sărbătorit ziua mea într-o vacanță în Irlanda, unde am mers în vizită la cumetrii noștri care sunt stabiliți la Dublin. Acolo am prins la inspirație și la noi forțe de muncă”, mai spune interpreta. 

 

Echita revistei „ODORAȘ” îi urează interpretei un sincer „La mulți ani!” 

Foto: facebook.com/marcelsikornelia.stefanet

Adaugă comentariu