Creatoarea Elena Bivol, a anunțat numele fetiței. Detalii despre naștere

Creatoarea Elena Bivol, a anunțat numele fetiței. Detalii despre naștere

Unul dintre cei mai cunoscuți designeri autohtoni, Elena Bivol, trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, aceasta a adus pe lume sâmbătă seara o fetiță perfect sănătoasă.

Elena Bivol este în culmea fericirii, aceasta împreună cu soțul ei au devenit părinți pentru prima dată. Emoționată, creatoarea ne-a mărturisit că nici nu bănuia că totul va decurge atât de ușor. „Am născut pe cale naturală, totul a fost foarte bine, iar eu nu mă așteptam că o să-mi revin atât de repede. Nu am folosit nici un fel de anestezie, nici o injecție, totul a decurs așa cum trebuia să fie. Deși eu de felul meu sunt foarte fricoasă.”

Și cum de fiecare dată soțul Elenei Bivol este foarte atent și o răsfață cu flori și cadouri, acesta nu putea să lipsească de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața familiei lor, a fost alături de soția lui chiar și în momentul nașterii. „Soțul meu a asistat la naștere, și asta m-a ajutat foarte mult. Dacă nu ar fi fost el lângă mine, nu știu cum avea să nasc”, spune Elena emoționată.

Creatoarea a plâns de fericire atunci când medicii i-au pus micuța pe burtă, și crede că emoțiile trăite în acele clipe nu pot fi descrise prin cuvinte. Tânăra familie a decis deja cum să o numească pe fetița lor: „M-am gândit la un nume care să înceapă cu inițialele numelui meu, și am hotărât că va purta numele Eliza, iar la biserică va fi botezată Elizaveta.”

Elena Bivol este una dintre cele mai admirate femei de la noi din țară și asta datorită stilului ei vestimentar deosebit. Aceasta a fost cerută în căsătorie la sfârșitul anului 2015, pe insulele Maldive, iar căsătoria a avut loc această vară. 

Foto: facebook.com

 

Adaugă comentariu