Cum a slăbit Sore 30 de kilograme și ce dietă ține acum: „Mănânc orice poftesc, însă...”

Cum a slăbit Sore 30 de kilograme și ce dietă ține acum: „Mănânc orice poftesc, însă...”

Sore s-a îngrășat 28 de kilograme în sarcină, însă a reușit să dea 30 de kilograme jos. Artista nu doar că ne-as spus cum a reușit, dar ne-a vorbit și despre dieta pe care o ține de câțiva ani, pentru a se menține în formă. Mănâncă rar carne, este fan paste și pește, și consumă chiar și dulciuri, însă mizează întotdeauna pe ponderație, scrie viva.ro

,,Am slăbit kilogramele din timpul sarcinii și un pic mai mult de atât în decursul a 9 luni, eu am considerat-o o victorie, nicidecum altfel, iar dacă au fost comentarii răutăcioase în acea perioadă, pe cuvânt dacă le-am auzit. E adevărat că am fost avertizată, din timpul sarcinii, că voi trage greul după naștere, pentru că,  mi-au plăcut burgerii foarte mult pe parcursul celor 9 luni de sarcină.  Dar am slăbit ușor, mâncând puțin, făcând sport și proceduri corporale”, a spus Sore.

”Presiunea socială eu nu am simțit-o, a fost dorința mea să revin la forma inițială și, dacă se putea, chiar mai bine, lucru pe care l-am obținut, pentru că a contat să mă simt eu bine în pielea mea. Eu mă întrebam: „oare cât o să mă îngraș în astea 9 luni?, „oare o să slăbesc la loc?, dar mi-am demonstrat singură că, dacă vrei ceva, reușești. Desigur, sfatul corect ar fi: fetelor, nu mâncați burgeri, paste și tort de ciocolată la 10 seara, astfel nu vă veți îngrășa în timpul sarcinii.  Dar dacă totuși o faceți, când vreți să reveniți la forma inițială, să vă țineți de treabă, se poate” a mai adăugat vedeta.

 

Sursa foto: viva.ro

 

Adaugă comentariu