Cum arată divele de la Hollywood în costum de baie, fără Photoshop

Cum arată divele de la Hollywood în costum de baie, fără Photoshop

Jennifer Lopez este recunoscută pentru aparițiile glamour, iar imaginile făcute publice pe rețelele sociale sunt apreciate de milioane de oameni. Totuși, diva în vârstă de 51 de ani n-ar arăta atât de bine în realitate.

Jennifer Lopez a stârnit nenumărate controverse în ultima perioadă. Artista a fost surprinsă la plajă, iar în imaginile surprinse de paparazzi se poate vedea că înaintarea în vârstă și-a lăsat amprenta asupra trupului ei.

 

Ba mai mult, actrița a fost criticată de faptul că și-ar fi injectat botox, însă a negat cu vehemență aceste acuzații și, mai mult de atât, a făcut public un videoclip în care a vorbit despre acest aspect: „LOL, asta e fața mea! Am spus de 500 de milioane de ori că nu am folosit botox, nu mi-am injectat nimic și nici nu am apelat la intervenții chirurgicale!

Și iată un alt secret JLO Beauty: încercați să vă petreceți timpul fiind mult mai pozitivi, buni și amabili cu ceilalți. Nu încercați să-i doborâți pe alții, iar asta vă va menține tineri și frumoși de asemenea! Vă trimit multă dragoste”, a explicat artista.

Printre vedetele care fac furori pe rețelele sociale, dar în realitate nu arată atât de bine se numără și:

Selena Gomez

Cântăreața americană are doar 28 de ani și se mândrește cu milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Tocmai de aceea, fiecare imagine postată pe rețelele sociale este atent studiată. Totuși, silueta ei nu este atât de perfectă precum ar crede unii dintre internauți, iar dovadă sunt imaginile surprinse la plajă, unde se poate vedea perfect că diva se luptă cu celulita.

 

Bebe Rexha

Una dintre vedetele de la Hollywood care au dezamăgit publicul este și Bebe Rexha. Deși pe Instagram se mândrește cu imagini în care etalează o siluetă perfectă, în realitate, Bebe Rexha are forme voluptuoase, iar celulita nu lipsește de pe trupul ei.

 

Dua Lipa

De asemenea, o altă vedetă care a atras mii de aprecieri pe rețelele sociale este Dua Lipa. Dacă pe Instagram ea pozează în costume de baie minuscule, extrem de sexy, în realitate, ea a fost surprinsă purtând pantaloni largi și un sutien minuscul.

Sursa: peroz.ro

Adaugă comentariu