Daniela Burlac a fost cerută în căsătorie pe malul oceanului, chiar de ziua sa

Daniela Burlac a fost cerută în căsătorie pe malul oceanului, chiar de ziua sa

De câteva zile, prezentatoarea TV, Daniela Burlac împreună cu iubitul său, explorează Insulele Maldive și au parte de o vacanță de poveste. Deloc întâmplător, cuplul și-a programat vacanța în perioada când Daniela își sărbătorește ziua de naștere. Așa s-a făcut că, astăzi, la a 31-a aniversare a sa, Daniela a avut parte de unul dintre cele mai speciale momente ale vieții, a fost cerută în căsătorie!

Încă de la primele ore ale dimineții Daniela Burlac a fost răsfățată cu multe surprize frumoase din partea iubitului său, Victor Ciocanu. Dejunul pe malul oceanului, flori, zâmbete, șampanie, un tort din ciocolată și apoi o cerere de căsătorie așa cum vezi numai în filme. Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat și frumoasa blondă, a rostit un „DA” ferm.

La scurt timp după momentul special din viața sa, prezentatoarea a ținut să-și împărtășească bucuria cu prietenii săi virtuali, postând fotografii cu inelul său de logodnă și mărturisind că lacrimi au fost multe, și toate de fericire.

Nici Victor Ciocanu, iubitul Danielei, nu a ezitat să-și împărtășească emoțiile pe rețelele de socializare și a publicat o fotografie însoțită de un mesaj deosebit.

„La câteva minute după ce Daniela Burlac a acceptat să mă facă cel mai fericit bărbat din lume! Te ador, comoara mea!” acesta a fost mesajul lui Victor.

De acum în acolo, ziua de 20 decembrie va avea însemnătate dublă pentru cuplu!

Felicitări! Fiți fericiți!

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu