De ce nu își arată Andreea Bălan fiica. Detalii despre botez!

De ce nu își arată Andreea Bălan fiica. Detalii despre botez!

 

La scurt timp după naștere, Andreea Bălan a revenit pe scenă într-o formă de invidiat, fapt pentru care a primit multe aprecieri din partea fanilor. Are concerte în fiecare week-end și este împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Recent artista a sărbătorit prima lună din viața fetiței sale, Ella.

Deși a trecut mai mult de o lună de când interpreta a adus-o pe lume pe micuța Ella, aceasta încă nu se grăbește să o arate pe fiica sa, fapt ce îi ține pe jar pe mulți dintre fanii artistei.

În cadrului unui interviu acordat pentru emisiunea „Un show păcătos”, interpreta a explicat de ce nu face poze publice cu fetița sa: „Când o să aibă 15-16 ani și o să se uite pe internet, poate nu o să-i placă să vadă poze cu ea aşa. Stau să mai crească, să facă un an. Nu mi-ar plăcea ca ea să îmi reproşeze lucruri”.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Andreea Bălan a povestit în detalii cum arată fiica lor. „E o plăcere să ai grijă de un bebeluş. Are bărbiţa mea, năsucul şi ochişorii lui. Mie mi-ar plăcea să aibă ochii verzi.”

Surprinsă de noua sa ipostază, și anume cea de mămică, artista spune că e ceva total nou pentru ea și că simte că viața ei s-a schimbat considerabil. Andreea Bălan este o femeie fericită, și asta deoarece soțul ei este cel care o ajută în toate. „Amândoi o ţinem pe piept. George îi face băiţa, are mai multă forţă. Botezul nu o să îl fac public. Am cunoştinţe cărora nu le place să fie filmate. Tata urmează să o vadă. Am fost supărată pe el în maternitate, dar acum îl aştept cu drag să o vadă”.

Andreea Bălan a născut pe 9 octombrie o fetiţă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri.

 

Foto: facebook.com/pg/AndreeaBalan; 

Adaugă comentariu