De la muzică a trecut la film. Vezi cine este artista

De la muzică a trecut la film. Vezi cine este artista

Oamenii talentați reușesc să se afirme în mai multe domenii creative. Îndrăgita interpretă Larisa Busuioc cochetează și cu filmul. Recent, aceasta a postat pe o rețea de socializare un album foto, dar și trailerul unui film în care joacă un rol comic. Artista s-a filmat alături de toată familia sa.

Denumirea comediei este “Nunta” și se pare că este foarte așteptată de internauți, trailerul având deja zeci de mii de vizualizări. Filmul a fost realizat vara, iar ca locație a fost aleasă o localitate rurală din zona Orheiului Vechi, care mai păstrează autenticitatea și atmosfera de odinioară a satului. În film se prezintă diverse scene caracteristice vieții de la țară. Activitățile oamenilor, relațiile dintre soț și soție, viciile, dar și tentațiile care atrag  fetele tinere, bune de măritat.

Interpreta are rolul unei tinere de la țară care este în căutarea unui mire. Alături de o amică ce flirtează cu cei mai de seamă flăcăi ai satului, aceasta interpretează perfect rolul de fetișcană sexy și cochetă. Îmbrăcată provocator, cu un machiaj strident și comportament ușuratic, interpreta surprinde fanii din noua postură, de artistă de film. Cunoscătorii spun că rolul a fost jucat reușit, iar artista ar trebui să continue experimentele în cinematografie.

 

“A fost o experieță foarte frumoasă. Am jucat rolul prietenei miresei, o fată cam vânturatică care le dă bătăi de cap tuturor femeilor din sat, un fel de spaimă a nevestelor care nu-și pot stăpâni soții. ”

În film, artista Larisa Busuioc joacă alături de soțul, dar și copiii săi: fiul Artiom și fiica Michelle Damir. Talentul mamei a fost moștenit și de către copiii. Aceștia au reușit să transmită foarte bine emoții pozitive, etalându-și talentul în rolurile de adolescenți ștrengari care fac mai multe isprăvi șotioase.

Curând, realizatorii filmului urmează să prezinte integral lucrarea la care au muncit pe durata unei veri. Așteptăm cu nerăbdare deznodământul comediei care în mod cert o să descrețească frunțile tuturor. 

Foto: Facebook.com/Dalifilm

Adaugă comentariu