Ducii de Sussex l-au arătat pe micuțul Archie cu ocazia primei sale aniversări

Ducii de Sussex l-au arătat pe micuțul Archie cu ocazia primei sale aniversări

Unul dintre motivele pentru care Meghan Markle și prințul Harry au părăsit familia regală a fost dorința de a-i oferi fiului lor o viață normală, departe de curiozitatea publică. Actrița americană l-a expus foarte puțin pe Archie. Ducele şi ducesa de Sussex au marcat prima aniversare a fiului lor, născut la 6 mai 2019, publicând un videoclip în care Meghan îi citeşte.

Videoclipul, filmat de prinţul Harry, o arată pe ducesă citind „Duck! Rabbit!”, scrisă de Amy Krouse Rosenthal şi ilustrată de Tom Lichtenheld, una dintre cărţile preferate ale lui Archie. Înregistrarea a fost publicată pe Instagram ca parte a campaniei „Save the Children” de strângere de fonduri pentru copiii şi familiile care sunt afectate de coronavirus. 

Archie, în braţele mamei, zâmbeşte şi arată imaginile din carte. Înregistrarea ar fi fost filmată de ducii de Sussex în Statele Unite, unde locuiesc. Archie este foarte activ și nerăbdător să dea paginile cărții înainte ca mama lui să termine de citit. Micuțul seamănă leit cu tatăl său. De altfel, imaginile cu prințul Harry mic, în brațele prințesei Diana, confirmă asemănarea.

La mulţi ani lui Archie Mountbatten-Windsor, care îşi sărbătoreşte astăzi prima aniversare”, a transmis Palatul Buckingham pe Twitter. 

 

Sursa: click.ro

Adaugă comentariu