Fiica Loredanei a împlinit 20 de ani! „Cel mai greu pe pământ e să fii mamă”

Fiica Loredanei a împlinit 20 de ani! „Cel mai greu pe pământ e să fii mamă”

Motiv de mare bucurie pentru interpreta Loredana din România. Zilele trecute, mai exact pe 14 iulie, fiica acesteia, Elena,  și-a sărbătorit ziua de naștere și a schimbat prefixul, din 1 în 2.

Loredana se arată mândră foc de fata sa și mărturisește că Elena este cea care o inspiră și o face fericită cel mai mult. De ziua de naștere a fiicei sale, interpreta i-a dedicat acesteia un mesaj nostalgic în care a încercat să redea starea sa de spirit la moment, însă cu siguranță aceasta nu putea fi rezumată printr-un scurt mesaj pe rețelele de socializare.

„Acum 20 de ani venea pe lume fetiţa mea, Elena! Nu mi-aş fi putut imagina vreodată că cel mai greu pe pământ e să fii mamă! Meseria de mamă nu se învaţă decât prin practică. Elena a ales să-mi fie fiică şi să mă înveţe ce înseamnă dragostea necondiţionată şi infinită şi să redescopăr vârsta inocenţei. Te iubesc, Elena, lumina mea, şi îţi doresc să fii fericită şi sănătoasă! Îţi mulțumesc, puiul meu”, acesta a fost mesajul Loredanei.

 

Ziua de naștere au sărbătorit-o într-un restaurant din Grecia, alături de cele mai apropiate persoane. Chiar și după marele eveniment din familia lor, Loredana continuă să afirme că pentru ea ziua fiicei sale e în fiecare zi.

 

În anul 1998, pe 10 iunie, Loredana Groza, chiar de ziua ei de naștere, s-a căsătorit cu Andrei Boncea, pe atunci director executiv al Media Pro, iar pe 14 iulie, în același an, a adus-o  pe lume pe fiica lor, Elena.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu