Fiica Tatianei Heghea împlinește astăzi un anișor!

Fiica Tatianei Heghea împlinește astăzi un anișor!

Sărbătoare mare în familia Tatianei Heghea! Astăzi fiica acesteia, Regina-Raluca, împlinește un anișor.  

Părinții se declară cei mai fericiți din lume și spun că totul s-a schimbat la 90 de grade de când în viața lor a apărut micuța Regina-Raluca. Contactată de revista Odoraș, Tatiana spune că nici nu realizează că deja a trecut un an.

„Pentru mine a trecut totul ca o zi, nu pot să cred că deja este un an. Îmi dau seama că de acum încolo începe perioada cea mai responsabilă. În general, fetița noastră este un copil cuminte, iar eu sunt foarte mândră și fericită.”

Recent revenită din vacanță, Tatiana spune că aceasta a fost cea mai grea vacanță pe care a avut-o vreodată, și asta deoarece chiar de la începutul anului a încetat să-și alăpteze fetița.

„A fost cea mai seacă vacanță din viața mea, cea mai dură, mi-a fost atât de dor de ea. Nu vroiam să fac nimic, mă gândeam doar la ea. Noi am hotărât ca la început de an să o înțărcăm, de aceea Regina-Raluca nu a mers cu noi. Pentru mine este o dublă victorie, faptul că deja face un an și faptul că deja este fată mare și nu mai depinde de pieptul mamei.”

Astăzi artista va sărbători marele eveniment în sânul familie, însă în weekend va organiza și o petrecere, la care vor fi invitați nanii de botez ai micuței.

Revista Odoraș felicită părinții și îi dorește Reginei-Raluca o copilărie fericită! La mulți ani!

Foto: facebook.com/tatianaheghea; fotosesiecraciun.lpmotortest.ru

Adaugă comentariu