(FOTO) Adelina Pestrițu își petrece vacanța de vară în America

(FOTO) Adelina Pestrițu își petrece vacanța de vară în America

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au organizat o călătorie de vis în destinația preferată a vedetei. Au bifat cele mai importante locații, s-au bucurat de vremea frumoasă și s-au delectat cu preparate alese.

Influencerița a ales să își petreacă vacanța în America, mai exact în Miami, Florida, unul dintre locurile sale favorite pentru distracție și relaxare. S-au cazat la hotelul de cinci stele "Mandarin Oriental", preferat de multe celebrități internaționale, acolo unde s-au bucurat de un mic dejun delicios, dar și de peisajul splendid cu zgârie-nori, de la balconul lor spațios.

 

Apoi, Adelina și Virgil au bifat o experiență exotică, anume vizita la „Lion Country Safari” – „un loc fascinant pentru cei mici și cei mari, unde poți merge cu mașina personală printre locurile în care trăiesc animalele sălbatice”, după cum a descris bruneta.

 

Vedeta nu a ratat ocazia să se bucure de câteva clipe de relaxare pe marginea piscinei.

 

Cei doi au vizitat și celebrul parc "Disneyland" din Miami, acolo unde au avut șansa să îi întâlnească pe Mickey Mouse, Minnie, Duffy și Donald Duck și pe toate celelalte personaje simpatice preferate de copiii și adulții de pretutindeni.

 

Bineînțeles, nu au ratat nici „Centrul Spațial Kennedy”, un loc faimos în toată lumea în care sunt păstrate diverse rachete, vehicule lunare și alte artefacte spațiale.

 

Adelina a îmbrăcat și o salopetă cu logo-ul NASA, specifică astronauților, iar postarea a strâns mii de like-uri din partea celor aproape 2 milioane de fani ai săi de pe Instagram.

 

Aventura americană a celor doi soți continuă, astfel că fanii așteaptă cu nerăbdare și alte fotografii din timpul vacanței lor de vis.

Sursa: instagram.com, divahair.ro

 

Adaugă comentariu