(FOTO) Ce destinații au ales vedetele noastre pentru a petrece vacanța de vară

(FOTO) Ce destinații au ales vedetele noastre pentru a petrece vacanța de vară

În perioada sezonului estival, majoritatea vedetelor de la noi aleg să-și petreacă vacanța la mare, aceasta fiind și principala atracție turistică caracteristică verii. Pentru ce tip de odihnă au optat, dar și ce destinații au ales vedetele din Republica Moldova, vedeți în materialul ce urmează.

Adrian Ursu împreună cu familia a optat pentru orașul Izmir din Turcia. Pe lângă odihna tradițională la plajă, interpretul a ales să viziteze unul dintre cele mai importante muzee din întreaga lume - muzeul Efes.

„Vizita la muzeul în aer liber EFES m-a impresionat. Pășind în istorie e puțin zis despre această locație. Turcia are o mulțime de lăcașe antice păstrate până în ziua de azi! Recomand”, a scris Adrian Ursu

 

Prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu împreună cu soțul său, Victor, au ales ca fetița lor, Miranda să-și petreacă prima vacanță din viața sa în Muntenegru.

 

În această vară, interpreta Mariana Mihăilă a ajuns în orașul Kemer din Turcia. Artista s-a bucurat de vreme bună și s-a relaxat pe deplin.

 

Nata Albot și Andrei Bolocan au plecat cu copiii în Italia. Chiar dacă sunt în vacanță, Nata a optat să gătească ea diferite mâncăruri delicioase.

„Îmi revizuiesc relația cu marea. Până mai ieri credeam că-i banală și plictisitoare. Dar ieri am dat de cea mai frumoasă și curată mare pe care am văzut-o vreo dată. În tocul ciubotei am găsit-o. E cam pietroasă, dar sunt și plaje cu nisip. Mai pe scurt, ne nirosîm. Poate a ieși ceva.”, a scris Nata pe Instagram.

 

Cântăreața Cristina Croitoru este stabilită împreună cu familia sa în SUA. Fiind însărcinată pentru a doua oară, graviduța profită din plin de odihnă.

 

Olia Tira a ales să petreacă o frumoasă vacanță în Cipru. Pe lângă plajă, Olia a decis să însușească un nou tip de sport acvatic.

 

Cântăreața Tatiana Heghea se află împreună cu soțul și copiii pe insula Mykonos din Grecia.

„Vara, este anotimpul meu preferat! Este anotimpul când mă dezbrac de inhibiții. Iubesc vara, deoarece este zăpăcită, ca si mine”, a scris Tatiana pe Facebook.

 

Sursa: instagram.com/ facebook.com

Adaugă comentariu