(FOTO) Cei mai alintați copii de vedete: ce cadouri extravagante primesc de la părinții lor

(FOTO) Cei mai alintați copii de vedete: ce cadouri extravagante primesc de la părinții lor

Perioada Sărbătorilor e întotdeauna momentul când îţi calculezi bugetul pentru cei mici. Vei fi uimit să descoperi pe ce cheltuie sume enorme celebrităţile pentru a-şi răsfăţa copiii, conform okmagazine.ro    

 

Blue Ivy Carter

 

Are doar 9 ani, dar fiica lui Beyoncé şi a lui Jay-Z dispune deja de ani buni de propriul stilist plătit regeşte – pe numele lui Manuel Mendez. Ţinutele ei scumpe, de la o rochie Gucci de 2.100 de dolari la un outfit Mischka Aoki, acoperit cu cristale, în valoare de 9.000 de dolari, sunt mereu dezbătute de presă. Unde mai pui că celebra ei mamă îi lasă deja accesoriile cele mai valoroase pe care ea le-a purtat doar de câteva ori. „Bey îi dă lui Blue Ivy genţi Fendi, Gucci, Chanel, ba chiar şi o geantă Hermès Birkin de 400.000 de dolari“, spune un apropiat de-ai familiei. În cercul bonelor se comentează chiar că Blue are deja atâtea genţi încât mama sa a dispus amenajarea unei încăperi pentru a le depozita ordonat. Pentru fetiţă lucrurile acestea sunt ceva obişnuit – cu atât mai mult cu cât a primit de la bun început cadouri scumpe. Prima păpuşă Barbie dăruită de părinţi a fost una încrustată cu diamante, în valoare de 80.000 de dolari, fabricată special pentru ea.    

   

 Stormi Webster

 

Viaţa fiicei lui Kylie Jenner cu rapper-ul Travis Scott a fost marcată încă din primul an de o revărsare de lux şi răsfăţ pentru care părinţii plătesc cu ochii închişi. În 2019, când micuţa abia împlinea un an, Kylie i-a pregătit un parc de distracţii doar pentru ea – unul cu tema Stormi, evident, în care toţi invitaţii au păşit printr-o intrare gonflabilă în forma capului fetiţei! Ursuleţii uriaşi, caruselul, diversele personaje din desene animate şi prăjiturile cu imaginea micuţei n-au lipsit de la Stormi World Park, care a costat sute de mii de dolari pentru a fi pregătit şi amenajat. Mai mult, fata deţine deja un garaj cu o colecţie de maşini de lux... de jucărie, cu plăcuţe personalizate. De la un Mercedes G-Wagon la un Ferrari şi un Lamborghini Aventador cu print Louis Vuitton, micuţa le deţine pe toate. Iar camera ei este decorată pe măsură – părinţii i-au comandat inclusiv un scaun de pluş creat de designerii brazilieni Fernando şi Humberto Campana, care a costat 25.000 de dolari. „Ea e prea cool pentru mine“, concluzionează Kylie despre fiica sa.   

 

Flynn Bloom

 

Deşi Orlando este un actor de succes, prietenii spun că acesta nu poate concura (şi nici nu îşi doreşte asta!) la capitolul cadouri cu tatăl vitreg al fiului pe care îl are cu Miranda Kerr – actualul soţ al acesteia, CEO-ul şi cofondatorul Snapchat Evan Spiegel. Cu o avere de 14,7 miliarde de dolari, Evan cheltuie cu o mare lejeritate pentru a-l face pe Flynn fericit. I-a cumpărat deja propriul mini-iaht cu care poate naviga. „Noroc cu tata Orlando care-l mai aduce pe copil cu picioarele pe pământ“, comentează un apropiat.

 

Harper Seven Beckham

 

Mezina soţilor Beckham este răsfăţata familiei – iar asta chiar după spusele tatălui său, David, care a recunoscut că pur şi simplu nu-i rezistă. Orice îi cere fiica, David se supune. „Face ce vrea din mine. Iar când mă şi priveşte cu ochi plângăcioşi, nu mai e cale de scăpare“, a declarat el. Harper a primit cadou pentru camera ei un tablou semnat Damien Hirst, intitulat Fata lui tata, care costă 600.000 de lire sterline. Aşa că bunul gust şi sumele cu multe zerouri îi sunt cunoscute. De altfel, Harper e deja la nivelul la care face ea însăşi cadouri scumpe. Fiica de 10 ani a soţilor Beckham i-a dăruit tatălui ei o cutie de vinuri Louis Vuitton în valoare de 5.000 de dolari.   

        

North West

 

Despre fata cea mare a lui Kim Kardashian se spune că are 8 ani şi merge pe 18. Iar asta pentru stilul ei de viaţă. „North West are trei bodyguarzi care se poartă precum asistenţii ei personali. Este foarte răsfăţată. Are orice jucărie, accesoriu sau haină pe care şi le doreşte şi tot nu e de ajuns“, comentează un apropiat. Aceeaşi sursă spune că bonele au auzit-o atunci când i-a cerut tatălui ei, Kanye West, ca la 16 ani să-i dăruiască un Ferrari. Iar misiunea mamei este să o transforme într-o fashionistă, aşa că a pozat-o de mică alături de nume mari din domeniu, numind-o pe Carine Roitfeld, redactorul-şef Vogue Paris, bona ei specială. În primii ani de viaţă n-a lipsit de la Săptămânile Modei din care nu conta că nu înţelege nimic. Informaţiile trebuiau transmise de la cea mai fragedă vârstă – scopul fiind acela de a o pregăti pentru garderoba în valoare de peste 1 milion de dolari pe care o are acum. Printre outfiturile şi accesoriile ei se numără o haină de blană de 3.500 de dolari şi o geantă Fendi de 3.450 de dolari, dar şi o rochie de la Vetements, în valoare de 11.000 de dolari.

 

Maxwell Johnson

 

Despre mama ei, Jessica Simpson, poate că nu aţi mai auzit multe lucruri în ultima vreme şi vă întrebaţi cum de îşi permite să-şi răsfeţe fiica. Dar Jessicăi îi merge foarte bine cu brandul ei de fashion în America, astfel că azi averea ei e cotată la peste 200 de milioane de dolari. Aşa se face că pentru petrecerile date în cinstea lui Maxwell nu cheltuie mai puţin de 100.000 de dolari. Iar mătuşa ei recunoaşte: „Ar trebui să vedeţi garderoba nepoatei mele. Eu mă uit la hainele ei şi spun: «Doamne, le vreau eu pe toate!»“  

Adaugă comentariu