(FOTO) Imagini de colecție cu Gina Pistol și fetița ei

(FOTO) Imagini de colecție cu Gina Pistol și fetița ei

La începutul lunii martie, Gina Pistol și Smiley au devenit pentru prima oară părinți. Au trecut aproximativ 5 luni de atunci, timp în care cei doi au ales să o țină pe Josephine cât mai departe de ochii curioșilor. Fericita mămică a postat însă o fotografie de milioane pe social media, poză în care își ține tandru în brațe fetița.

Anul 2021 a venit cu cea mai mare bucurie pentru Smiley și Gina Pistol. Este vorba despre venirea pe lume a fiicei lor, Josephine. Cea mică s-a născut pe data de 9 martie și le-a umplut sufletele de fericire.

 

Discreți din fire, Gina și Smiley au ales să o țină pe cea mică departe de ochii curioșilor. Au împărtășit cu fanii lor momentele speciale, însă nu au postat pe social media fotografii în care să i se vadă fața bebelușei lor.

 

„De când fiica mea a venit pe lume am învățat că în viața unei mame există doar cuvântul ”noi”. Universul nostru s-a schimbat odată cu ea și încă din primele momente am știut că responsabilitatea mea este de a-i oferi un viitor luminos și blând. Un viitor care să o facă să zâmbească cu încredere, pentru că îi voi fi alături la fiecare pas”, a scris Gina pe pagina sa de Instagram.

 

Zilele trecute, Gina Pistol a postat pe Instagram o fotografie de milioane. Poza este făcută la iarbă verde, iar fericita mămică își ține strâns puiul în brațe. Imaginea a topit inimile internauților și a strâns peste 120.000 de like-uri.

O familie fericită și completă. Așa s-ar traduce în cuvinte ceea ce trăiesc în prezent Smiley și Gina Pistol.

Sursa: agentiadepresamondena.com

Adaugă comentariu