(FOTO) Jasmin, din nou în vacanță alături de copii pe o insulă exotică

(FOTO) Jasmin, din nou în vacanță alături de copii pe o insulă exotică

A devenit o obișnuință pentru interpreta Jasmin din Rusia ca în plină iarnă să meargă la odihnă în țările calde. Nici în acest an nu a făcut o excepție și a mers împreună cu copiii pe una dintre cele mai exotice insule din lume.

Timp de aproximativ două săptămâni, interpreta Jasmin, alături de copiii săi, Margarita și Miron, au explorat insulele Maldive, unul dintre locurile de odihnă preferate de interpretă. Ieri a fost ultima zi în care interpreta a profitat din plin de frumusețile acelui loc de poveste și, în plină forță arde de nerăbdare să înceapă noul an.

„Ultima seară din acest concediu, ne-am alimentat cu copilașii cu vitamina D, căldură, energie și emoții plăcute, iar mâine mergem acasă. Deja îmi este dor de muncă, și am așa un sentiment luminos precum anul acesta va fi unul de succes”, acesta a fost mesajul interpretei publicat ieri seara pe una dintre rețelele de socializare.

Pe parcursul odihnei interpreta a fost activă pe Instagram și a publicat fotografii din vacanță, în care și-a etalat ținutele și locurile frumoase pe care le-a vizitat. Tot în fotografiile din Maldive, interpreta apare alături de Tatiana Navka, soția lui Dmitrii Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

Vacanțele sunt unele dintre prioritățile anuale ale lui Jasmin, aceasta obișnuiește să meargă la odihnă de câteva ori pe an și de cele mai multe ori fără soțul său, doar însoțită de copii.

 

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu