(FOTO) Prezentatoarea Lili Lozan a devenit mămică

(FOTO) Prezentatoarea Lili Lozan a devenit mămică

Prezentatoarea TV, Lili, Lozan, a devenit mămică pentru prima dată și a făcut prima sa postare despre sarcină, pe care a ținut-o „ferită” în toată această perioadă.

Viața noastră a căpătat atâta sens pe data de 3.06.2020. Micul nostru univers, minunea noastră. Atât de așteptat, atât de dorit, atât de iubit”, a scris fericita mămică pe contul său de Instagram publicând o imagine din care înțelegem că a adus pe lume un băiețel.

De ce am ales sa țin sarcina „ferită” de ochii lumii? Inițial, am păstrat taina celor 3 luni când trebuie să te asiguri ca bebe e bine, apoi copilașul fiind poziționat mai în spate, burtica de gravidă „s-a lăsat văzută” ceva mai târziu și ușor, ușor a venit carantina, autoizolarea și m-am gândit ca așa vrea Dumnezeu și cel mic. M-am bucurat frumos de sarcină (revin, cu altă postate la această temă), am trăit la maximă intensitate fiecare moment și am decis că așa e mai bine pentru mine și familia mea. Astăzi, scriu cu bebe în brațe și mă gândesc că în viața asta trebuie să fii încrezător, să fii răbdător și să îi mulțumești destinului atunci când e cazul și să nu te superi tare când îți dă câte o încercare. Vă îmbrățișez, vă transmit gânduri bune la miez de noapte și mulțumesc pentru urările frumoase și lumina din mesajele voastre”, a mai scris fericită Lili Lozan.

Noi îi dorim multă sănătate micuțului și să crească voinic alături de părinți!

 

Foto: instagram.com/lililozan

Adaugă comentariu